Mi a véleményetek a Natália névről?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszett ez a név, még meg nem tudtam, hogy a barátom exét is így hívják (vagyis ő Nathalie, de az most lényegtelen).
Ami igaz az összes ilyen nevű ismerősömre, hogy hihetetlenül energikusak, pozitívak és sok az önbizalmuk.
Mi a véleményed a névről?
Ha ismersz ilyen nevű lányt, igazak rá a fent leírtak?
2014. jún. 27. 21:41
1/7 anonim válasza:
Brazil szappanopera fílingje van.
2/7 Tica0121 válasza:
A bátyám feleségét így hívják, nagyon nem szeretem.... egyébként az orália szóval párosul a fejemben....
3/7 anonim válasza:
Először nekem Nagy Bandó lánya jut mindig az eszembe, aztán a fiam osztálytársának az anyukája. Mindkettőt kedvelem, jó fejek szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nekem egy beképzelt szőke ribi(és még szépen fogalmaztam) jut róla eszembe ne haragudj de nekem nagyon nem tetszik.Amúgy nem ismerek egyetse :D Meg aztán a személyiség nem a névtől függ ismerek egy Fruzsinát neve alapján vidám kedves optimista stb... és a lányra nem illik egyik jelző sem xD
5/7 anonim válasza:
Exem tinédzser húgát hívják így. Utálatos, kövér, undorító személyiségű kislány, aki ha hozzászólsz, levágja magát a földre és üvölt teli torokból.
Szóóóóval...nekem nem sok jó. És amúgyis gáz a név szerintem.
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert mindig a 3 éves gyönyörű tündérhercegnő unokatesóm jut róla eszembe :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem szép, de a párom exének nevét SOHA nem adnám semmiképp a gyerekemnek. :D
Egy Natáliát ismerek, középiskolában volt osztálytársam. Rá nem igazak, elég csendes, visszahúzódó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!