1 hónapja házasodtunk össze férjemmel, az utóbbi időkben egyre hanyagol. Inkább másokkal tölti szívesebben az időt, mint velem. Mit tehetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Amikor megkértem rá, hogy mondja el, kikkel és hova megy, mert tudni szeretnék róla, csak annyit mond, hogy ne akarjak mindent tudni, nem kell mindig kérdőre vonni stb. Sokszor próbáltam vele beszélni, hogy jó lenne, ha engem nem mellőzne annyit és ne titkolózzon. Nem zavar, ha másokkal is van, csak mostanában tényleg sokkal kevesebb időt töltünk együtt, mint ezelőtt. Eddig akármi volt, mindig meg tudtuk normálisan beszélni, de most már nem annyira mond el nekem dolgokat.2014. jún. 27. 20:20
1/16 anonim válasza:
És ez az esküvő óta van? Mert ha már előtte is csinálta, minek mentél hozzá?
2/16 anonim válasza:
Ezért nem kell kierőszakolni a házasságot, egy "vadidegennel"
3/16 A kérdező kommentje:
Nem, ezt előtte nem csinálta. Egészen odáig teljesen másmilyen volt.
2014. jún. 27. 20:30
4/16 anonim válasza:
Valószínűleg most úgy érzi "láncra verték" és félti a szabadságát. Szerintem azt kéne tenned, hogy te is elmész kiöltözve otthonról, és visszaadod neki ugyanazt, amit ő csinál, te is titkolózol, stb. Ha otthon pedig melegen fogadod és jól érzi magát (pl. nem piszkálod mikor éppen tévét néz vagy pihen) és mindig van otthon olyan étel amit szeret, akkor valószínűleg nem fog olyan sűrűn elkívánkozni otthonról.
5/16 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor lehet, hogy a haverjai telebeszélték a fejét azzal, hogy "a házasság börtön" meg hasonló baromságokkal és most lázad.
Remélhetőleg "kinövi" pár hét alatt.
6/16 anonim válasza:
1 hónapból mi számít utóbbi időnek? A tegnap és tegnapelőtt?
7/16 anonim válasza:
20:38
Köszi! Ez volt a nap poénja!!
Dőlünk a röhögéstől!!!!!!!
8/16 anonim válasza:
"az utóbbi időkben"
Hja! Ma délelőtt...
9/16 anonim válasza:
Hihihihi. Amúgy meg , akarjál mindent tudni. Most már nincsenek külön utak.
10/16 anonim válasza:
És ez mind az 1 hónap alatt zajlott le, hogy azóta nem tudtok beszélni és radikálisan csökkent az együtt töltött idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!