Hogyan viselkednél az egykori pasidhoz ha, az most a jövendőbeli sógorod lesz?
6 éve volt vele kapcsolatom mindketten szinglik voltunk.
Most meg a férjem húgának a vőlegénye.Tegnap nálunk vacsiztak és elég kellemetlen volt!
Elég gyomorforgató helyzet.Még nem beszéltünk a dologról és remélem soha nem derül ki.Bár lehet ő elmonja majd a sógornőmnek.
Mit tegyek,elmonjam a férjemnek vagy ne,...
Előre köszi a választ:)
28 N
Szerintem mond el, semmi gond nem lehet belőle.
De jönnek utánam majd a nők és habzó szájjal követelik majd, hogy hazudj!
Nekem olyan a kapcsolatom a férjemmel, hogy biztos elmondanám. Végül is mindketten tudjuk, hogy volt életünk egymás előtt is.
Azt nem értem, hogy mitől olyan gyomorforgató ez a helyzet?
Szerintem mond el mindenképp, mert egy ilyen dolog tuti nem marad titokban, előbb-utóbb úgyis kitudódik. Ha nem tőled hallja először, akkor bizony lesz oka féltékenykedni, mert ugye miért titkoltad?
Ha velem történne ez, én már a vacsoráról hazafelé vezető úton mondtam volna a férjemnek, hogy ezt a fickót én ismerem. Amúgy hosszú kapcsolatról vagy egy részeg éjszakáról volt szó?
Nem értem miért nem mondthatod el a férjednek.
Neki vagy a felesége nem? Ő meg egy másik lányt akar elvenni feleségül. Akkor?
Mi ilyenekben (és minden másban) abszolút őszinték vagyunk egymással, nem tudnék semmit mondani, amit nem tud rólam a párom, vagy esetleg szándékosan titkolok előle.
A múltkor egy családi eseményen jött hozzám egy srác, adott két puszit, üdvözölt. Elbeszélgettünk. Nem féltékeny volt, megkérdezte csak, hogy ki volt a srác. Aztán nevetve elmeséltem, hogy rééégen együtt voltunk. Még anyósomnak is elmeséltük, hogy milyen kicsi a világ.
A féltékenység csak megöli a kapcsolatot. Én elmondanám neki, mert ha később derül ki az a gyanús, hogy miért titkoltátok. nem?
Mindig az egyenes út a legrövidebb.
24-N
Mit tegyél? Tanulj meg helyesen írni!
"pasidhoz"-pasiddal
"elmonjam"-elmondjam
"tipús"-tipus
Hopsz, hogy a kerdesre is valaszoljunk.
Ugy viselkedj vele, mint egy jovendobeli sogorral, nem mint egy volt pasiddal.
Ferjed jobb ha tudja mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!