Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán megint van köztük...

Talán megint van köztük valami? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1,5 éve vagyunk együtt és neki volt előttem egy 1 évig tartó leszbikus kapcsolata. Én elfogadtam a biszexualitását, bár kicsit ledöbbentem, de semmi problémám nincs vele, mert szeretem. Terveztem megkérni a kezét, de minden megváltozott, mert ez a lány visszatért az életébe. A csajjal azért szakítottak, mert barátnőm családja rájött erre a kapcsolatra és ki akarták rakni otthonról, a lány pedig belefáradt ebbe a rejtőzködésbe. Gyakran sírva fakadt, mikor szóba került valahogy és még a kapcsolatunk elején mondta, hogy eddig az a lány volt élete legnagyobb szerelme. A kapcsolatunk szempontjából minden rendben ment, éreztem rajta, hogy szeret és teljes harmóniában éltünk, a családjával is jóban vagyok. Ez egészen addig ment, amíg a csaj fel nem bukkant 1 hónapja. Megyek barátnőmhöz, látom, hogy van nála egy szőke csaj, azt hittem, valami barátnő. Barátnőm tök ideges lett, mikor meglátott, a csaj köszönt nekem, de nem mutatkozott be, barátnőmnek adott egy puszit, aztán elment. Kérdezem, hogy ki volt ez, mire közli, hogy ez volt a lány, akivel járt és akiről szinte zokogva beszélt. Hát érdekes helyzet volt, elég furán éreztem magam. Azt mondta, hogy csak úgy beállított. Nem tudom, honnan tudta, hogy hol lakik, de mindegy, nem is kérdezősködtem, bement a szobájába és nem szólt hozzám. Gondolhatjátok, mit éreztem. Barátnőm azóta tisztára bekattant szó szoros értelemben, látom gyakran, hogy sírt, hozzám már nem közeledik "úgy", teljesen kedvtelenül csókol meg. Próbáltam Vele beszélni erről, de nem hajlandó semmit mondani és tényleg semmit. Úgy látom, nagyon felzaklatta, hogy ismét találkoztak. Talán még mindig szereti vagy esetleg összejöttek? Nagyon kivagyok már, minden olyan remekül működött egészen addig, amíg ez a lány fel nem bukkant. Legszívesebben sírnék, még ha nem is férfihoz méltó, mert úgy érzem, hogy már nem szeret és elgondolkodtam azon, hogy talán sosem szeretett igazán. Most mégis mit tegyek? Mindennek vége vagy még semmi sincs veszve?

23/F

2010. jan. 4. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
miért ne sírhatnál?A férfiak is érző emberek,úgyhogy nyugodtan.Én felejteném,hiszen láthatóan a csajok felé fog fordulni,szerintem.Én nem tudnék így együtt lenni vele.
2010. jan. 4. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:
21%
Bazzeg, vedd be harmadiknak!:D Viccet félretéve passzolnám a kérdést, elég bonyolult ügy.
2010. jan. 4. 19:30
 3/14 anonim válasza:
100%
Egyértelműen nem azért szakított vele, mert már nem szerette, hanem azért, mert a családja nem fogadta el... Szerintem legbelül még mindig szereti, és nem tudja, mit csináljon.
2010. jan. 4. 19:31
 4/14 A kérdező kommentje:
De minden olyan jó volt és már tényleg meg akartam kérni a kezét, de most mintha minden tönkrement volna. Nem az, hogy a lányok érdeklik, hanem A lány. Komolyan, mintha teljesen extázisba esett volna
2010. jan. 4. 19:34
 5/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért csinálta ezt velem? Mindig mondta, hogy a múltat elfelejtette, meg ilyenek és én vagyok neki a legfontosabb.
2010. jan. 4. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik te jobban ragaszkodsz hozzá:S én nem mennék bele ilyen kapcsolatba,de ez a te döntésed.Ha te vagy neki fontosabb,az magától ki fog derülni...

20/L

2010. jan. 4. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Saját magának sem akarta bevallani,hogy hiányzik neki a csaj.
2010. jan. 4. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
hát ebben a házasságban hárman lennétek
2010. jan. 4. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked úgy jó, ha kisírod magadat, az érzéseidet, akkor sírd ki magadat!!! Nem fog lenézni senki!!!!

Ami a barátnődet illeti: próbáld letisztázni vele, h ki iránt mit, hogyan érez, persze akkor, ha már magában letisztázta a dolgot!! Ne siettesd, erőltesd, amikor el szeretné mondani az érzelmeit, üljetek le, hallgasd végig, beszéljétek meg őszintén!!!! Am előfordulhat az is, h nagy trauma érte a lányt, amikor megpillantotta a volt szerelmét, és össze van zavarodva ezért nem beszél!!!

Kitartást kívánok!!

Remélem, h rendbe jön nálatok a dolog, és Happy End lesz a vége (az eljegyzésre gondolok) :)

20/L

2010. jan. 4. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

teljesen mindegy hogy milyen nemű az illető,a barátnőd szerelmes érzelmeket táplált iránta.És a viselkedése alapján talán még most is...Szerintem hagyd most békén egy darabig h átgondolhassa az érzelmeit,hogy mit akar,stb.amig ő nem akar róla beszélni,teljesen feleslegesen "zaklatod".adj neki időt!

egy pár napig,hétig ne keresd,várd meg h ő keressen téged!

tudom hogy baromi nehéz lesz,de ez az egyetlen megoldás hogy józan fejjel hozzon döntést.szurkolok neked,erőt,kitartást kívánok!és majd irj ha van valami fejlemény!

20/L

2010. jan. 5. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!