Hogy vegyem rá?
Mivel indokolja, hogy nem veheted meg?
Vagy a te anyukád is a "mert csak" kategóriába tartozik?
Hát ez azért kevés infó. Mert mondjuk ha ilyen-olyan alkalmakra másoktól kapott pénzed van, amit eltett anyukád az egyetemi tandíjadra, az más szitu, mint ha az elmúlt három nyáron elmentél diákmunkára, és ott a kereseted a számládon, mert nem verted el hülyeségekre. Bár utóbbi esetben gondolom nem kéne anyukád engedélye... Vagy ha tavaly kaptál új gépet, ami még tökéletesen működik.
Most vagy elmész, megveszed magadnak, vagy kérleled tovább, és vagy bejön, vagy nem.
Bár az olcsó ás jó nekem gyanúsan hangzik. A mesében talán... azt is el tudom képzelni, hogy azért nem hagyja, mert kicsit tapasztaltabb nálad, és tisztában van vele, hogy jó eséllyel átverés.
Hát igen szükségem van rá 13éves vagyok 65 ezer forint a gép ,mert most egy laptopom van és ezen nem futnak jól a játékok
.És azért nem engedi mert azon szerinte még többet gépeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!