Az tényleg indok lehet egy válásnál, szakításnál, ha a másik félnek "traktor fék" van a fehérneműjében?
21:30
"Értem férfi esetében válóok, nő esetében érdem! "
*Nő esetében azért "érdem", mert hogy képes volt a tangája hátuljának azt a vékonyka madzagját is így telibe találni...
"Amúgy egy férfi mit nyúlkál a szennyesek között? Nem vagyok maradi, férjem is ugyanúgy besegít a házimunkába stb...de a mosástól eltiltottam"
De, maradi vagy.
"egy női fehérnemű is tud akaratlanul is nem a leggusztusosabb lenni, főleg ha van egy kis folyása is még a nőnek stb, de nem mennék bele és még lehet ez is normális mégse a legszebb látvány."
Van tisztasági betét, van nőgyógyász, aki a folyamatos, kóros folyást helyrehozza.
Kedves válaszoló, nektek ugye nincs nemi életetek? Mert ott fröcsög ám a sperma, és a női altestből is folyik ám a síkosító édes nedű. Gusztustalan, mi?
Minden héten feltesznek olyan kérdést, hogy ők milyen modernek, mert pucéran vannak otthon a család egész nap.
Na ott a bútorok lehetnek ilyen sz@rosak, hugyosak és folyásosak !!!
Csak őket ilyen apróság nem izgatja...
"Nos mi mindig használunk nedves törlőkendőt, naponta legalább egyszer zuhanyozunk, de mégis előfordulhat, hogy az alsóneműn nyom marad. Ez szerintünk nem a világ vége, hisz a mosógép szépen kimos mindent, de most már tudom, hogy maradiak vagyunk."
"Minden héten feltesznek olyan kérdést, hogy ők milyen modernek, mert pucéran vannak otthon a család egész nap.
Na ott a bútorok lehetnek ilyen sz@rosak, hugyosak és folyásosak !!!
Csak őket ilyen apróság nem izgatja..."
Bizony. Mert az nem úgy van hogy lemossa a sggét a bidében vagy a törlőkendővel, és az örökre úgymarad. Mert egy-két milliliter folyékonyabb cucc néha ki fog szépen kerülni a gravitáció miatt apránként nagyon lassan-lassan. De a konkrét szarcsík az biztos a wc papír használat mellőzéséből lesz, de egy minimális elszíneződést okozhat az hogy néhány óra alatt ott valami kijött az utolsó lemosás óta. Ezért nem jó folyamatosan ráülni a bútorokra tökpucéran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!