A barátom nagyon szeretné hogy hozzá költözzek, de ő az anyukájával lakik együtt és az a probléma, hogy pl ha én a polcunkon ugy tezsek valamit ahogy nekem tetszik ő fogja magát és átrendezi. Mit csináljak? érthetetlen
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 15:14
11/15 anonim válasza:
Na ha megvolt az eljegyzés akkor pláne a sarkadra kell állnod, mert a külön önálló életetek elkezdödött.
Ha barátod nem tud elszakadni anyucitól, akkor jobb ha most lesz vége a dolognak nem pedig fél év múlva vagy esküvő után.
12/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem tud elszakadni anyucitól. Lehet csak nem állnak úgy anyagilag, hogy albérletet fizessenek vagy házat vegyenek. Ha ez a helyzet átmenetileg ki lehet bírni anyóséknál és ha jó a kapcsolat akkor nem megy rá, mert akkor a fió tisztában van az anyja hibáival és azt nem fogja a menyasszonya felé hárítani.
13/15 anonim válasza:
"...Lehet csak nem állnak úgy anyagilag, ..."
Nos erről valóban nem tudunk részleteket, de ha 2 ember dolgozik az azért elégséges (ygerekek nélkül pláne) hogy egy albérletet kivegyenek.
Az szokott lenni inkább a baj, hogy sajnálják rá a pénzt.
14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Nem sajnálnánk rá a pénzt csak abarátomnak a házukon van egy kevés hitel ésmondta hogynemtudnánk egy másik lakást megaz övékét is fizetni kétfizetésböl mertanyuka nem dolgozik.Meg tényleg az a probléma hogy ott náluk nem érzem annyira tthon magam,dea bartommárngyon szeretné ha ott laknék vele.Most üljek le és mondjam meg az anyjának hogy szeretnék a barátommal egy külön életet és nem szeretném ha ebbe beleavatokzna,beleszólna.
2010. jan. 6. 11:40
15/15 A kérdező kommentje:
ja és pl valamelíik nap kitakaritott a barátom szobájába de nem is ez a baj hanem ugy pakolt ami nekem van ott kis szekrény ahogy neki tetszik meg állandóan odapakolja a virágait ahol neki jó!Főzni például nem is szoktam kinnt mert ebbe is beleszól:A multkor mondta nekemhogy ha van egy mással valami problémánk beszéljük meg ,de én nem fogom vele mert akkor megsértődik ugy is,csak nem érti meg!A barátom testvérének ugye könnyebb mert már férjnél van és debrecenbe jó messze miskolctol őket nem bosszantja mindig:( Nemtudom mi leea legjobb megoldás.Ja és még egy nagyi is lakik náluk akivel végülis jóba vagyok ő a másik házbavan
2010. jan. 6. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!