Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan feleség akinek jó a...

Van olyan feleség akinek jó a szexuális élete a férjével, de alkalmanként "elengedi" prostihoz?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 16:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Kizárt. Esetleg, ha már 20 éve együtt élünk, és szeretnénk valami változatosságot, akkor swinger klubba mennénk, de ez csak elvi felvetés.
2014. jún. 23. 16:21
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Én is elengedném, de utána engem a közelben se látna többé. :)
2014. jún. 23. 16:22
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Értjük 7-es! Mehet, csak húzzon két gumit!
2014. jún. 23. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Húzhat 12 gumit, lapostetű ellen csak a búvárruha véd. Aztán a nemi betegségek orálisan is terjednek.
2014. jún. 23. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

Mehetni mehet, nem tiltok meg neki semmit. A gond a visszajövetellel lenne, mert be már biztos nem engedném, se a házba, se az életembe :)

Ennek tudatában, a DÖNTÉS az övé.

2014. jún. 23. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

Sok esetben hiába jó és gyakori a szexuális élet...a férj mégis vágyik újdonságra.

Amúgy nem "engedném el"...hiszen nem nyitott házasságban élünk. Monogám vagyok...én sem ugrok más férfi fa.szára, ugyanezt elvárom a férjemtől is. Ne legyen kíváncsi más nők valagára. Ennyi. Ha meg nem tetszik a rendszer, menjen amerre lát. Semmi nem kötelező!

2014. jún. 23. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy házasok lennénk, ha prostizni akarna közben...

Egyébként nem értem, ha jó a szexuális élet miért van erre szüksége? A jó azt jelenti, hogy mindkettejük igényeit kielégíti, tehát elvileg nincs olyan, amit csak egy prostinál kaphat meg. Szóval vagy nem jó az a kapcsolat, vagy hazudik az egyik fél...

2014. jún. 23. 17:51
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

16-os, "én sem ugrok más férfi fa.szára, ugyanezt elvárom a férjemtől is"

Szerintem ezt teljesíti is a férjed!:-)

2014. jún. 23. 18:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha nem alapvetően nyitott kapcsolatról van szó, hanem monogámnak tartják a kapcsolatukat, hát, elég szolgalelkű lehet a nő, aki elengedi a férjét egy szó nélkül prostihoz csak azért, hogy vele maradjon... szerintem vagy nyitott kapcsolat, vagy no félrekefélés.
2014. jún. 23. 18:57
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha menni akarna, menjen... De ez esetben haza már nem jönne, mert az ablakon ba$znám ki az összes ruháját.

Ja, lefeküdnék a legjobb barátjával/bátyjával/öccsével, hadd tudja meg a féreg, hogy milyen érzés, ha megcsalnak.

(Nincs férjem. De inkább nem is kell, nem fogom azt hallgatni, hogy neki az jár, mert neki kell a változatosság, de azért engem szeret. A kurwa anyját, azt....)

2014. jún. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!