Higgyek a férjemnek ezredjére is?
Na látod??És ez egyre rosszabb lesz..A pia miatt elveszíti a kontrolját,és lassan már elveszíti minden olyan tulajdonságát ami miatt beleszerettél egykor.
Hidd el,még nagyon fiatal vagy,ha mersz lépni és változtatni,akkor leszel még nagyon boldog!Tudom,hogy nehéz az újrakezdés..én is picigyerekkel voltam,mikor kiadtam az ex útját..aztán kétszer vissza is fogadtam..de harmadjára erőt vettem magamon,mert a gyerekemet nem akartam ilyen életnek kitenni,és többé nem bocsájtottam.5 évig nem nézett a gyerek felé sem,de én nem bántam csak ne lássam.Már új életet kezdtem,megtaláltam azt az embert akit tényleg nekem szánt az élet,született mégegy kislányom,boldog vagyok.Az ex közben felbukkant,a gyereket nem tiltom tőle,mert az övé is,de már nem érzek semmit ha ránézek,csak szánalmat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!