Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Higgyek a férjemnek ezredjére is?

Higgyek a férjemnek ezredjére is?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rosszul élünk a férjemmel. Az a baj, hogy zugivó lett. Otthon iszik, de eldugdossa mindenfelé, ha pedig megtalálom a piát akkor az a kifogás, hogy az már régóta ott van. Most elköltöztem a két gyerekkel a szüleimhez. Nem tudom elhiggyem e neki amiket ígér. Azt mondja hogy próbál változtatni és mindent megtesz, hogy szépen éljünk. Az a baj, hogy sokszor hallottam már ezt. Még csak 3 éve vagyunk házasok. Mi lesz később??? Én még csak 25 éves vagyok, ő 27. Mi a véleményetek?
2010. jan. 4. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Bizonyítson azzal,hogy elismeri ha alkoholista és elmegy elvovóra és végig is csinálja azt!
2010. jan. 4. 11:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt már én is mondtam neki, de nem ismeri el. Azt mondja, ennyit más is megiszik. És hogy nem nevetteti ki magát az orvosnál.
2010. jan. 4. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy elvonó, vagy válás. választhat. Ha szeret megteszi. Mondjuk az én pasim is megiszik minden nap egy pohár bort. Az már alkesz?
2010. jan. 4. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Napi egy pohár bor nem alkoholizmus.
2010. jan. 4. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, mennyi ilyen ember van, és mindig ugyanazt lehet mondani:

A férjed alkoholista. Ha már dugdossa a piátés mentegetőzik, akkor elég szépen benne van.

AMÍG Ő MAGA nem ismeri be, hogy alkoholista, akkor semmi sem fog változni.

Csak Ő tud ezen változtatni.

Idővel egyre rosszabb lesz ez a helyzet.

Szerintem adj neki fél vagy egy évet,és ha bizonyít, akkor talán foglalkozz vele. Ha nem, akkor tovább kell lépni, hagy csinálja azt, amit akar.

Fiatal vagy, ne ragadj le egy alkesznál!

Agresszív is?

2010. jan. 4. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Természetese a fél vagy 1 évet külön kell tölteni.
2010. jan. 4. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze,higgy neki,és tedd tönkre az életed.Élj egy piással.
2010. jan. 4. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Az alkoholisták egyik ismertetőjele,hogy nem ismeri be.

-le tudnék állni bármikor!-HA AKARNÉK!

Ne higgy neki,mennyen elvonóra bizonyítás képpen, hogy kelletek neki.

Vigyázz,utána bármikor visszaeshet.Az alkoholizmus nem gyógyítható.Élete végéig alkoholista marad aki nem iszik

2010. jan. 4. 13:50
 9/11 anonim válasza:

Szerintem ha jót akarsz a gyerekeidnek,és magadnak is,ne higgy neki,és kezdj új életet.Mi hárman vagyunk testvérek,az apánk eleinte csak piált,késöbb vedelt,végül agresszív lett.Anyu folyton sírt,apu mindig ígérgetett,és mi így nőttünk fel...sokszor utáltam már hazamenni a veszekedések és a zülött apám látványa miatt.Még a papírok közt is keresgéltünk a hugommal,hátha találunk olyat,hogy örökbefogadtak minket...mert nem akartunk odatartozni.És haragudtunk anyura amiért gyenge volt,és nem hagyta el.

Ezek az emberek gyenge jelleműek,ígérgetnek,de sosem lesz erejük ahhoz,hogy változtassanak,vagy ha mégis,csak ideig-óráig.Persze van kivétel,de az ritka,és nem érdemes tönkretenni a gyerekek életét egy "hátha" miatt..

Én lelkibeteg vagyok azóta is,és ez elmondható a két testvéremről is.Ne akarj ilyen életet nekik!

2010. jan. 4. 15:00
 10/11 A kérdező kommentje:
eddig nem volt agresszív, de a legutóbb veszekedtünk hogy miért iszik, és ő megszorította a nyakam.
2010. jan. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!