Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolom ezt így? Miért...

Miért gondolom ezt így? Miért vágyom erre?

Figyelt kérdés

A barátom 19 éves, én 17 vagyok.

2 hónapja járunk.

És korábban... fűvezett. Láttam is betolva. Lehet, hogy fura ezt leírni, de akkor láttam igazán felszabadultnak. És akkor láttam rajta, hogy tényleg laza, mert amugy sokat stresszel/ünk. De amikor összejöttünk leállt. Azt mondja nem is hiányzik neki, mert rájött, hogy neki ez nem kell, de 1 évig csinálta. Mégis szeretném újra olyannak látni. De miért? :S

2010. jan. 3. 19:07
 1/9 A kérdező kommentje:

Meg mondja, hogy enélkül is tud teljes értékű életet élni.

És én tudom, hogy ez rossz dolog, de mégis... akkor volt Ő maga. Vagy nem is tudom elmondani. De nyilván én nem szoktathatom rá...

2010. jan. 3. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Örüljél, hogy önerőből, önszántából leszokott róla. Másoknak sokkal nehezebben megy. Töltsetek sok időt együtt, legyenek programjaitok, és majd előtted is lesz olyan laza és felszabadult, mint akkor. De ha neked tényleg az az éne kell, aki befüvezve volt, akkor nem is szereted. Legyen eszed! Egyszer se említsd meg neki, hogy úgy jobban bejött. Nehogy már te szoktasd vissza a drogra.
2010. jan. 3. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Az nem Ő volt... a fű nem olyan ártatlan szer, mint gondolod. Ha így tisztán nem tetszik annyira, akkor ne azon gondolkodj, hogy be kellene tépetni, hanem keress olyat, aki tisztán is olyan, ami neked tetszik.
2010. jan. 3. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem pont, hogy akkor nem volt önmaga, és abba szerettél inkább bele, nem a mostani srácba.

Tényleg örülhetsz, hogy ilyen könnyen leszokott (miattad), vissza tényleg nem szabadna szoknia. Mivel nem az igazit, hanem a füvesbe lettél szerelmes, lehet, hogy nem lesz túl hosszú életű a kapcsolat!

De lehet, hogy akkor tudott igazán felszabadulni, így nem mer úgy kinyílni előtted. Minél tovább maradtok együtt, (szerintem) annál inkább felszabadultabb lesz. Vannak akik nem tudják még ennyi idő alatt kiadni, azt amik igazán.

Remélem segített, nem elítélni akartalak! :)

2010. jan. 3. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Neee, kérlekk!!!!

Bocsásd meg a kirohanásomat. A barátom füvezik. Én többet sírtam emiatt, mint bármi más miatt. Undorodom az ízétől, de kipróbáltam, hogy miért teszi, próbáltam megérteni, megváltoztatni, elérni, hogy mellettem is boldog lehessen, ne kelljen fű.

Ne legyél butus. Inkább haygd ott, ha így nem tetszik, de ne vidd kísértésbe. Akkor nem önmaga. Sokkal szebbnek látja a világot, tudod jobbak az ízek, finomabbak az illatok, sokkal erőteljesebb minden.

2010. jan. 3. 19:26
 6/9 A kérdező kommentje:

igen, talán a régibe szerettem bele:(

de szerintetek van esélyem, hogy a mostaniba is beleszeressek?

2010. jan. 3. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha sokat vagytok együtt, egy idő után lehet. És akkor TALÁN kinyílik annyira, mint amikor be van szívva. De lehet, hogy az sem az igazi önmaga.

Szóval kétes, de szorítok Nektek!

19:17-es voltam. (a harmadik, aki válaszolt.)

2010. jan. 3. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség.Keress olyat,aki tisztán olyan laza,mint amilyet Te szeretnél.A barátodat meg hagyd ott,ha ennyire nem tetszik a mostani énje.Magadat is becsapod,meg őt is.
2010. jan. 3. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
szivjatok be 1ütt!!mi is mindig igy LAZULUNK OTTHON!utána nagyon jó a sex!!
2010. jan. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!