Nagyon türelmetlen vagyok, alig várom, hogy legyen saját családom, saját lakásom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, iskolába járok, és bár a barátommal már 4 éve vagyunk együtt, még nagyon messze van ez az egész, meg tudom, hogy valószínűleg nem úgy fog alakulni minden, ahogy elképzelem (hatalmas házat képzelek el, gazdagságot, stb, de manapság tudjuk, hogy sok ember számára ez csak álom..) unalmas óráimban szoktam rajzolgatni, hogy milyen házunk lesz, hogy lesz elrendezve, milyen bútorok... az esküvőmet is várom, és azt is, hogy anyává váljak, családom legyen. szerintem ez nem normális vagy nem tudom :S a barátomat kezdem megőrjíteni :D mit tegyek? :/ tudom, hogy még 5 (vagy még több) évet kell várnom, hisz nincs semmi anyagi háttér és stb, de annyira hajtanám az időt... :S2014. jún. 15. 19:01
11/13 anonim válasza:
Egyetem után irány külföld, szezonmunka. Pár éven belül meglesz a nagy ház meg az autó is.
12/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha téged ennyire hajtanak az álmok, lehet, hogy egyszer beteljesülnek, DE nem leszel elégedett. Mindig tovább fogsz álmodni, ami nem baj, de ilyen szenvedélyes embereknek, mint neked, nem ilyen átlagos életet kellene élniük.
13/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy a legszebb éveidet cseszed el az álmodozással. Élj a jelenben, és élvezd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!