Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utógondozás hogyan működik?

Utógondozás hogyan működik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 évesen lehetek a 18 éves Hugim gyámja/utógondozója? Hogyan működik ez? Hogyan lépjek? Anno én is azon a helyen voltam, ahol most hugi, de a nevelőfaterja elkezdte molesztálni, leveleket írogat neki! Tudom hogy 18 évesen a saját életét élheti, de nem szeretnék buta döntést hozni hisz nekem kell eltartani ha hozzám jönne! Kapok erre valamennyi támogatást? Segítenek nekem valami módon?
2010. jan. 2. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
18 évesen nem kell neki gyám, szabad akkaratából oda költözik ahova akkar. Beszéld meg vele hogy szívesen élnél vele mégis csak tesok vagytok. Kölcsönösen segitenétek egymást nem kell eltartanod.
2010. jan. 2. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom, de írtam is! 18évesen azt tesz amit akar! Tisztába vk ezzel! De a kérdés, hogy támodatást kérhetek e, hogy segítsenek!???
2010. jan. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!