Hát nem tudom, én 18 voltam, mikor összejöttem a párommal. Ő akkor 27 éves volt. Húúú, de kihasznált: lett egy közös lakásunk, egy kocsi és két gyerek. Ráadásul úgy, hogy mindketten tök nulláról indultunk.
Sem a 8 év sem a 12 év nem egetverő. 20-tól felfelé lehetnek bajok.
De ezt igazából majd ők ketten eldöntik.
2014. jún. 13. 17:06
23/32 anonim válasza:
Azt hittem a kérdést olvasva, hogy a "kislány" még csak 15-16 lehet. :-DDDD
20? Semmit, teljesen megfelelő. Egy 20 vagy 22 éves nem használhatná ki? Dehogynem, azt hogy csak d...gni akarnák, csak azt, hogy neki több a zsebpénze míg nekik nincs, stb.....
2014. jún. 13. 18:14
24/32 anonim válasza:
A nővérem lánya is 20éves.14évesen járt egy fiúval.19évesen eljegyzés együtt is éltek.(nekem ez nem tetszett)Aztán a lányka megismerkedett egy 28éves sráccal,áll a báll.Tesomék nagyszülők senki nem beszél rajtam kivül vele.A srác teljesen normális,a korán vannak kiakadva.Az unoka húgom haza se jár,azt sem tudják mi van vele.Mondtam a tesómnak jobb lenne ha bele nyugodnának,de hajthatatlan mindenki,mert a vőlegény milyen rendes volt stb stb.De basszus az a kiscsaj nem is élt,se barátnők se buli semmi.Ezt az újat meg ki nem állhatják.Én meg képtelen vagyok megérteni miért ilyen hülyék.Lassan ott tartunk a tesóm rám is haragszik mert nem osztom a nézetüket.Mondjuk nagyon nem zavar.Én sajnálom a lányt nagyon,és neki adok igazat.Én amikor megtudtam bepasizott az volt az első szavam nagyon helyes.Előbb kellett volna.Nincs nekem a volt vőlegénnyel se bajom,de egy tini lánynak nem kell tartós kapcsolat.Éljen szórakozzon aztán majd eljön az ideje a menyasszonyságnak is.
2014. jún. 13. 18:15
25/32 anonim válasza:
A kihasználás nem attól függ, hogy hány évesek. Szép is lenne. Akkor én 39 évesen már olyan "kihasználós" lennék? Ugyanúgy egy 20 éves fiú is kihasználhatja a lányod, ha éppen akarja. Sőt. Én nem a fiú korát nézném, hanem azt, hogy hogy jönnek ki a lányommal. Ha jól, akkor semmi gond.
2014. jún. 13. 19:30
26/32 anonim válasza:
21 éves vagyok, a párom 28. 3,5 éve élünk boldog párkapcsolatban, kihasználásról szó sincs, sosem származott egyikünknek sem hátránya ebből, szóval abszolút nem sok az a 7-8 év korkülönbség.
2014. jún. 13. 21:40
27/32 anonim válasza:
Szerintem 8 év nem nagy szám. Akkor kéne aggódnod, ha 40-50 lenne.
2014. jún. 13. 21:44
28/32 anonim válasza:
"Remélem nem fogja kihasználni."
Remélhetőleg a lányod "nem fogja kihasználni" a pasast, és lehúzni anyagilag például!!
2014. jún. 14. 09:07
29/32 anonim válasza:
20 éves vagyok, a férjem 31. :)
Nem tűnik fel, eszébe se jut senkinek a köztünk levő korkülönbség.
2014. jún. 14. 23:33
30/32 anonim válasza:
Ismerősi-rokoni körömben több példa van ilyen kapcsolatokra, és sok esetben működtek is. Pl. a 17/23 most már ca. 45/51 körül jár, és még mindig együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!