Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Sziasztok! A párommal babát tervezünk és felmerültel a nevek :) Nektek az alábbiakról mi a véleményetek?
Ida
Dániel
Gábor
Balázs
Valentina
Noémi
Viktória
Lizander
Az utolsó milyen névhez passzolna? Úgy gondoltuk, hogy ha fiúnk lesz, akkor Lizander lesz a második neve. Pontosabban a feleségem vetette fel az ötletet :)
Én leírom a véleményem, de a végső döntés tőletek függ, a ti gyereketek! ;)
Ida: Erről a névről inkább a nagyszüleim generációja jut eszembe, hangzásra sem a legjobb (szerintem) én nem adnám a lányomnak.
Dániel: Ez jó, kedvenc fiúneveim közé tartozik.
Gábor: Ez sem rossz.
Balázs: Ez sem rossz, mondjuk nem a kedvencem, de nem rossz.
Valentina: Nekem kicsit idegen, szappanoperás. Nem adnám a gyerekemnek.
Noémi: Engem így hívnak, és szeretem. :)
Viktória: Nem tartozik a kedvenceim közé, de nagyon szép név! :)
Lizander: Először én is azt hittem, női név. Meg ha valaki becézni szeretné, akkor kapásból Liza lesz. Ha volna is hozzá egy normális első neve, akkor is mindig ott fogja idegesíteni ez a név a hivatalos papírokban, tablón, ésatöbbi. Én ezt a választást teljesen elvetném.
Meglep, hogy sokan noi nevnek gondoltak a Lizandert, lathatoan nem hallottak meg a Szentivaneji Alomrol (Shakespeare) :) abbol o egy fobb ferfi szereplo (Lysander) :)
De en se adnam, egyszeruen tul kulonckodo... a tobbi szerintem jo, bar a Valentina kicsit ciganyos talan.
Ida: Nem tetszik, olyan semmilyen...
Valentina: Az édes, dundi Valentina jut róla eszembe, így soha nem adnàm a lányomnak....
Noémi: Ez sem a kedvencem, de ezek a nevek közül ez a legjobb!!
Viktória: Nem rossz, de nekem már elcsépelt...
Dániel: Tetszik :)
Gábor: Nekem ódivatú..
Balázs: Benne van a top10be nálam :)
Lizander: hát erre szavakat se találok...nagyon nem tetszik....
Lizander nem, a többi viszont szép
nálam
valentina
noémi
ida
viktória
gábor
dániel
balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!