Párom tegnap este az engedélyem nélkül az anyjáéknál hagyta a pici lányunkat. Jogos a kiakadásom?
Figyelt kérdés
Tegnap délután a párom elvitte a kicsit az anyósomékhoz. Ott kitalálta, hogy otthagyja éjszakára, csak azért, hogy kettesben töltsük az éjszakát. Csúnyán összevesztünk, meg sem kérdezett, hogy én mit szólok hozzá. Felelőtlen apa, csak az a fontos amit ő akar.2014. jún. 11. 11:07
11/49 anonim válasza:
igy akarjon jot az ember fia, raadasul a sajat szuleinel, gondos kezekbe, h legyen 1 jo estetek, megmenteni ezt a kapcsolatot, de te ebbe is bele allsz, te a paroddal nem akartal 2s be lenni!
12/49 anonim válasza:
Azt valahol értem, hogy kiakadtál...mivel elég pici...meg nem értem, miért nem hívott fel, hogy egyeztessen...a stílusoddal vannak problémáim...tényleg az ő kölke is...de hogy az "engedélyed nélkül" az nekem picit sok
Kérd meg, hogy legközelebb beszélje meg veled is
13/49 anonim válasza:
Szólhatott volna, ez igaz, de a stílusod bicskanyitogató, mi az hogy az engedélyed nélkül, ki vagy te, hogy az engedélyed kell valamihez? Nem egy 5 éves gyerek csinált valamit, hanem egy felnőtt férfi. Nem tartom kizártnak, hogy a stílusod miatt akadt ki a párod, ha ilyen módon közölted vele a véleményed.
14/49 anonim válasza:
Most miért kell támadni a kérdezőt? Persze, hogy ugyan olyan joga van az apjának,mint az anyának,de tényleg meg kellett volna beszélni,akár ha csak onnan hazaszól,hogy mit szeretne. Egy 5 hónapos még túl kicsi ahhoz, hogy minden előkészület,pelus,kaja nélkül otthagyja. Főleg,ha még nem is aludt eddig a szülőktől külön. Nem fogja tudni,ha éjjel megébred,hol az anyja. És ez nem arról szól, hogy a nagyszülők buták és alkalmatlanok. Egy pár éves gyerekkel,aki már "szokatva" van néha a máshol alváshoz,meg lehet ilyet tenni,de kisbabával szerintem sem okos dolog.
15/49 anonim válasza:
Kedves 15-ös, ha nem lett volna világos a válaszokból, a kérdezőt mindenki a stílusa miatt támadta, nem másért. Szerinted helyénvaló ez a stílus?
16/49 anonim válasza:
jól elcseszted!
én imádnám ha otthagyná a gyerkőcöt és kettesben lehetnénk! nem leszidnám. ő az apja. ugyanugy van joga dönteni mint neked!
ne helyezd a gyereket előtérbe! attól hogy megszületett nem szabad elfelejteni hogy apukât is szeretni kell változatlanul!
igy fog szépen ellaposodni a kapcsolat! gratulálok!
amugy meg nem hogy örülnél hogy máshol is elalszik a gyerek, nem kell éjjel hazavinni
17/49 anonim válasza:
Mondjuk egy ot hónapokat meg marhara nem érdekel, hogy hol alszik.... A nagyszülők meg tudnak venni tapszert es pelenkat. Na bumm. A parod se fog többet azon gondolkodni, hogy lehetne veled kettesben....
18/49 anonim válasza:
A 15-ös vagyok. Szerintem az engedélyt nem úgy gondolta a kérdező, hogy kunyizva kellene esdekelnie a férjének,de mégiscsak egy ilyen kicsi gyerek dolgaival szerintem az anyja jobban képben van.Szimplán csak azért,mert ő tölt vele több időt. Szerintem tök ideg most a kérdező,azért fogalmazott így. Bár szerintem a stílusa nem olyan kiakasztó annyira. De nem kellene nekünk, kommentelőknek is összekapni ilyeneken :D.
19/49 anonim válasza:
Bocsánat, te ki is vagy? Ha az anyukája a gyereknek, akkor te hol voltál, amikor ő tápszer és minden nélkül elvitte őt? Felelőtlen apa? Már bocsánat, de az én 5 hónaposomat senki nem viszi sehova felszerelés nélkül, mert ránézek, mielőtt apukájával elmennek kettesben bárhová. TE hol voltál? Hol van a felelőtlen anya a történetből?
20/49 A kérdező kommentje:
Egy óra hosszára minek vitt volna tápszert?
2014. jún. 11. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!