Milyen tulajdonságokat örököltél a szüleidtől?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 19:04
11/16 anonim válasza:
Apámtól örököltem a rossz természetemet, a nagyszájúságomat, a amkacsságomat, hirtelen haragot, indulatosságot.
Anyutól talán zárkózottságot, rövidlátást, az olvasás szeretetét és ilyen-olyan bajokat. De nincs problémám vele :-)
12/16 anonim válasza:
Apu-akaratosság,nagyszájúság.
Anyu-haj,testalkat stb...
14/16 anonim válasza:
Anyámtól: a feltűnési viszketegséget,kedvességet,pletykaságot,hülyeséget,nagyképűséget,magamat megjátszani, és a külsőség.
Apámtól: A beszólást,humort,szemétkedést,bunkóságot,féltékenységet,harciasságot,
A többi az már nem tőlük van:) Ja, és megjegyzem fiú vagyok.
15/16 anonim válasza:
anyumtól:fenék forma,karcsú derék,féltékenység,szeplők :(
aputól:vékony alkat,ész,könnyűvérűség...
16/16 anonim válasza:
Hajlamokat. Apámtól depresszió, anyámtól kényszerbetegség. Olyan közegbe kerültem életem során,ahol az öröklött hajlamokból komoly problémáim szövődtek. Nem örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!