Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék elköltözni itthonról...

Szeretnék elköltözni itthonról, de az még jó sokára lesz, a pénz miatt. Addig hogy ne őrüljek meg anyámtól?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 18:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

azért csak a takarítást írtam,mert a többit túl hosszú lenne...nem igazán értem,miért jön mindenki azzal,ha nem élne,meg másokat vernek...attól még nem kell valakinek a saját gyerekével gonosznak,rosszindulatúnak,kétszínűnek lennie,mint az én amyám.

és szerencsére nem lesz gond,ha majd egyedül fogok élni,mert mindent meg tudok csinálni itthon,főzni is,és nem okoz gondot,úgyhogy nem fogok pofára esni"kedves" válaszoló! még szerencse,hogy nem kell mindenkinek gyereket szülnie,és elcsesznie egy másik ember életét! mert ugye nem tarottak pisztolyt senki fejéhez,hogy férjhez menjen,gyereket szüljön,háztartást "vezessen"?

2010. jan. 2. 19:52
 22/27 A kérdező kommentje:
látom egy-két hozzászóló hány %-ban ad értelmes,hasznos válaszokat:)
2010. jan. 2. 19:54
 23/27 anonim ***** válasza:
A %-arány egyáltalán nem tükrözi a jó vagy rossz válasz hátterét, mivel pont ilyen gyerekek, mint te is "lepontozzák" a NEKIK nem tetsző válaszokat azzal, hogy "mert azt mondta hogy takarítsak, pfff majd hülye leszek...", pedig ez pl. tudjuk, nem helyes reakció, de hát ez egy ilyen "tinihóbortoknak", gyerekeknek szánt oldal, mert ahányszor valami olyat kérdeztem itt mihez legalább minimális szakértelem vagy tapasztalat szükséges soha egy választ nsem kaptam. Ez van. Mindenesetre lehet jobb az ha itt panaszkodsz, mintha falhoz vernéd a fejed!
2010. jan. 3. 08:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Ne a százalékos arányokat nézd,hanem nézz tükörbe,miért csak vadidegeneknek mersz panaszkodni egy anonim oldalon.Talán,mert Neked is vannak hibáid,és az itt nyilván nem fog kiderülni,mik azok,hiszen nem is ismerünk.Szóval ne nagyon várd,hogy majd mi adjuk alád a lovat!
2010. jan. 3. 11:48
 25/27 A kérdező kommentje:
hát..ez van.inkább vagyok ilyen,mint besavanyodott,gonosz,uncsi vénasszony...mint egy páran...
2010. jan. 3. 17:50
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi van,kifogytál az értelmes mondatokból?Nyilván nem tudsz észérvekkel visszavágni,csak a személyeskedéssel.Ezzel csak lelki szegénységedet,sekélyességedet,illetve szegényes értelmi képességeidet bizonyítod.Egyébként 23 évesen még nem érzem magam vénasszonynak,pláne nem besavanyodottnak,de Te tudod.Engem még megtanítottak arra,hogy ha takarítani kell,akkor nem anyám a szemét,hanem meg kell csinálni,ugyanis attól még nem lesz tisztaság,ha elkezdek puffogni.Inkább legyek ilyen,mit egy agyilag 10 éves szinten álló kis tini.Remélem,ha egyszer lesz lányom,nem ilyen lesz,mint Te!Bár nem is hagynám!
2010. jan. 3. 22:52
 27/27 A kérdező kommentje:
remélem ti meg nem vagytok/lesztek olyanok,mint az én amyám!
2010. jan. 4. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!