Szeretnék elköltözni itthonról, de az még jó sokára lesz, a pénz miatt. Addig hogy ne őrüljek meg anyámtól?
Én megértem azt, hogy nem tetszik, hogy anyud mindent veled akar megcsináltatni. Már ha tényleg így van... Ismerek olyan családot, ahol az anya a pénzét borra költi, és 9 évesen a gyerek magára mosott, takarított, főzött, mert az anyja semmit nem csinált.
Szóval részben megértem a problémádat, már ha nem túlzol. Viszont önmagában ez a probléma eléggé kevésnek tűnik nekem ahhoz, hogy ennyire ki legyél akadva. Úgy értem, ha valaki ennyire sz*rik arra, hogy a gyereke milyen környezetben nő fel, az a gyerekkel való viselkedésén is kiütközik, pl. nem foglalkozik annyira vele, durván beszél vele vagy nem tudom, de ilyenekről te nem számoltál be, csak a takarítás az amit hajtogatsz.
A többiek kérdezték, hogy ezen kívül még mi a probléma, és már korábban úgy vettem észre, hogy halogatod a választ erre a kérdésre. Gondolom, nem ok nélkül.
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk megoldani egy adott problémát, komolyabban kell ismerni a dolog hátterét. A te esetedben is ez a helyzet, jobban meg kellene ismernünk a helyzetet.
Én azért elgondolkodnék a helyedbe azon, hogy neked legalább van anyád. Lehet, hogy kicsit többet kell besegítened a házimunkába, mint más veled egykorúnak, de legalább nem terrorizál és leginkább még él. Gondolj bele milyen lenne, ha már nem lenne.
18/l
Ejny-ejnye,hát hogy jössz ahhoz,hogy anyádnak előírnád,hogy saját házában mit tesz.
Vagy majd te a saját házadba beengeded dirigálni?
Ha a háztartás vezetése olyan egyszerű,akkor miért nem csinálod?
Így anyukádnak még több ideje lenne magára,még kipihentebb,még nyugodtabb lehetne.
Kedves kislány!Höbőrgés helyett nyisd jól ki a szemedet,mert bizony nagy lesz a pofáraesés,ha majd önmagadnak kell háztartást vezetni,meg gyereket nevelni.Mert nem olyan egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!