Hogy ertessem meg edesanyammal, hogy ne sertodjon meg, es ne kezdjen el sirni?
Kedves kérdező
Anyukádnál nem az a gond, hogy nehezen alkalmazkodik.
Egyszerűen nem is akar alkalmazkodni.Az életkor egyáltalán nem indokolja, hogy így viselkedjen.Valószínű, a gyerekétől azért nem fogadja el, amit kérsz, mert ugye a gyereke vagy.
Mégis, hogy képzeli egy "gyerek", hogy a szülőjét irányítsa.
Megoldás talán az lehetne, mikor nálad van, valakit megkérni, kérdezze meg anyukád, "valami betegségben szenved ,mert nagyon rossz szagot áraszt"
Ciki, de szerintem csak idegenekre fog reagálni. Én könnyebben eligazodom, anyukáddal egyidős vagyok.
Nagyon koszi mindenki valaszat. Azt mar en is eszrevettem 1x-1x, hogy masokra jobban hallgat, azaz tolem nem fogadott el olyan tanacsot, amit utana a baratnom is mondott neki es akkor mar siman elfogadta. Probaltam most vele ujbol beszelni, de nem igazan fogadta el. Barmit tanacsolok, mondok neki, sertodes a vege.
Nem lesz konnyu, az is lehet, hogy lehetetlen, de azert meg probalkozom, baratno bevetesevel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!