Miért van az, hogy egyre több 20-22 éves anyuka marad magára a pár hónapos babájával és a problémáival?
majdnem mindenkinek van egy falat igaza, amit eddig írtak, még a "nők erőszakolnak" abban is van valami, mármint értem miért írta aki írta....
talán még egyvalami. a mai fiatalok egy olyan vilgban nevelődtek, amelyben elég sok hamis képet vetítettek eléjük, legyen ez a boldogságkép, a pénz fontossága, ileetve hogy pont hogynem fontos....és nincs bennek meg a képesség, hoyg mérlegeljenek, vajon amit hall, lát az igaz-e?
nincs egy jó tükör, amit vagy a szülői ház kéne adjon, vagy az iskola, vagy egy jó barát. vagy vagy, kinek hol sikerül rátalálnia a megfelelő közegre, de manapság épp ez hiányzik, és ezért halmoznak hibát hibára, aztán úgy gondolják, ha kilépnek belőle azzal a legjobban van megoldva, .... vanhogy igen, de talán ha marad egy kapcsolat, és agyereket helyezik előre akkor mégis rendbejönne az "egyéb". mondom talán.
tudjátok... recept nincs a boldogsághoz és van akinek megadatik a többszöri próbálgatás úgy, hoyg nem sérül benne más(pl. kisgyerek) van akinek nem sikerül.
14:28 vagyok
van pár példa körülöttem a felelőtlen gyermekvállalásról. 18-20 éves pár. ismerik egymást pár hónapja hű de szerelmesek legyen gyerek. következő hónapban sikerül is. albérletbe költöznek. a lány nem dolgozott úgyhogy talán gyest kap majd. amióta megvan a gyerek kibírhatatlan, nem főz, csavarog egész nap a gyerekkel és azt az egy keresetet is hülyeségekre költi. a srác már unja ezt. MÉG együtt vannak, de gyanítom nem sokáig.
na ez kőkemény felelőtlenség mindkét féltől.
és nagyon sok ilyen van a 18-huszonegynéhány évesek között.
Szia!
Én 23 éves vagyok, van két gyönyörű lányom, és már 4 éve férjnél vagyok (7 éve vagyunk együtt). Van egy szép házunk, a férjem dolgozik, szeptemberben pedig én is szeretnék elhelyezkedni. Szerintem mindenkinek a szíve-joga hogy mikor vállal gyereket, és 28-30 évesek között is találhatsz olyat aki nincs felnőve a feladathoz. Az meg egyáltalán nem az életkortól függ, hogy meddig maradtok együtt, és ki mennyire borul ki az elválástól.
Én nem bánom, hogy megszülettek a lányok, akik nem "becsúszott" babák voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!