Amikor már a sokadik nő csalt meg engem, egy kicsit degradáltam ezt a monogámiás elméletet.
2014. jún. 4. 17:25
12/21 anonim válasza:
Talán ez nem hit, hanem önkorlátozás és a házastárs megbecsülésének kérdése.
2014. jún. 4. 17:26
13/21 anonim válasza:
Hiszek benne, mivel ebben élek. Egyszerűen csak nem kell minden jöttmenttel összedobni a szennyest, szelektálni kell, olyan partnert kell választani aki szintén monogám - hűséges típus.
2014. jún. 4. 17:29
14/21 anonim válasza:
11. talán el kéne gondolkodni azon miért csalt meg mind... mert ha tényleg mindegyik megtette, ott te rontottál el valamit, nem a többiek akik többen tették egymástól függetlenül ugyanazt.
2014. jún. 4. 17:32
15/21 anonim válasza:
Köszi az eddigi válaszokat !
Én is hiszek a hűségben és abszolút monogám kapcsolatban élünk már több mint 10 éve .
Néha olvasom egy -egy kérdésnél ,hogy a válaszolók nagy többsége kételkedik a hűségben . ( Engem irritál ,amikor vannak emberek ,mintha generálni akarnák a bizalmatlanságot ,holott fogalmuk sincs egy másik ember életéről ,kapcsolatáról . Mire való az ? Miért jó kételyt szítani ? )
2014. jún. 4. 17:55
16/21 anonim válasza:
Igen. Számomra ez a normális, mást elképzelni sem tudok.
2014. jún. 4. 18:36
17/21 anonim válasza:
Persze. Számomra még csak nem is önkorlátozás, mert eszembe sem jutna máshogy élni, mást akarni.
2014. jún. 4. 20:06
18/21 anonim válasza:
Én igen,párom már kevésbé...
2014. jún. 4. 21:44
19/21 anonim válasza:
Olyat kell választani aki ugyan azt gondolja amit te! legyen az bmilyen szemlélet! Ha mind a kettő nyitott kapcsolatot akar, akkor azt is lehet, ha romantikus, akkor olyan... A lényeg h a két fél egyként éljen! Szerintem...
2014. jún. 5. 00:06
20/21 anonim válasza:
Őszintén! Nem igazán!
Anno még hamvas kamaszként hittem benne, hogy kizárólag majd a férjem lesz az utolsó férfi az életemben, és én is az utolsó nő az ő életében. Aztán láttam rokoni és baráti körben, hogy szinte minden házasságban, kapcsolatban volt már legalább egy kis botlás. De sok helyen nagyobb is.
Én nem csaltam meg a férjem, úgy tudom ő sem engem, de még csak 4 éve vagyunk házasok, 8 éve vagyunk együtt. Hazudnék ha azt mondanám,hogy nem kalkulálom bele,hogy valamikor történik egy félrelépés!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!