Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldog házasságban / kapcsolat...

Boldog házasságban / kapcsolatban élők! Írnátok a kapcsolatotokról?

Figyelt kérdés

Hogy éltek együtt, hogyan oldjátok meg a felmerült gondokat, miként töltitek együtt a szabadidőtöket? Hogy viselkedtek egymással?

Azért kérdezem, mert rengeteg boldogtalan kapcsolat/házasság van sajnos, az én kapcsolatom is tönkrement; boldog kapcsolatokról nem is lehet olvasni. Gondolom, büszkék vagytok a boldogságotokra, a párotokra, így szívesen írnátok (remélem).

2009. dec. 31. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Kop-kop!:D
2009. dec. 31. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Boldog párkapcsolatban csak két boldog ember tud élni. Ha párkapcsolattól várod a boldogságot, nagyon sokat fogsz csalódni. A boldogság egyébként számomra nem megfogható fogalom. Nagyon sok mindent tudnék írni, miért csodálatos társ a feleségem. De ha el akarnék válni tőle, találnék kifogást, anélkül hogy hazudnom kellene. Na neki se sokat kéne kutakodni váló ok után. Még is velem van, ragaszkodik hozzám, sőt szeret engem. Ne kérdezd miért, én sem értem. Egy dolog azért biztos. Ha valamit nem tartanak karban, nem szervizelik rendesen, az tönkre megy. Ez sokkal inkább igaz a párkapcsolatokra, mint elsőre gondolják. A kapcsolatok, házasságok akkor mennek tönkre, amikor a két fél azt hiszi, biztos a másik, természetes, hogy mellettem van, nem kell érte tennem semmit. Nagyon sokan nem tudják, a páromat nem csak egy másik emberrel csalhatom meg. Ha valakinek fontosabb lesz a számítógép, mint a társa, több időt fog vele eltölteni, akkor a számítógéppel fogja csalni a társát, és ő pedig féltékeny lesz a számítógépre. De sok feleség a gyerekkel csalja a férjét, mert ő a fontos, ő érte él, nem a férje áll az első helyen. Kisgyermekes anyukák kíméljenek, nyilván nem arról van szó, hogy egy-két hetes, hónapos gyerek minden időt, energiát leköt, de ha a tíz éves gyereked fontosabb a társadnál, gondolkozz el rajta. Ne feledd, a gyerekeid csak addig vannak rád bízva, amíg fel nem nőnek, utána már saját családot alapítanak, te a távolból segíthetsz, de a házastársad van egy életen át melletted. Kár hogy ezt ma már szinte senki nem gondolja így.
2010. jan. 1. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor én ide nem írok :(
2010. jan. 1. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Másfél éve tart a kapcsolatom a párommal, 2 hónapja költöztünk össze. Másfél év alatt még sose veszekedtünk, nincsenek rigolyáink, nem vagyunk sértődékenyek. Vannak hibái a páromnak, pl. lustaság, rendetlenség, de én nem akarom megváltoztatni, hanem elfogadom a hibáival együtt. Általában mindig engedek, hogy az legyen amit ő akar, ha egyébként nem hülyeség, amit mond. Nagyon sok türelem, megértés, elfogadás kell ahhoz, hogy ilyen problémamentesen tudjunk együtt élni.
2010. jan. 1. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Hello!^^ Hát,mi egy éve együtt vagyunk.A gondokat...nem is tudom..mellette nincs is ilyen,hogy gond,igazándiból.Ha lehangolt vagyok,akkor is mindig előhozza a jobibk felemet,talán ezért nem veszi észre,hogy néha mégis szomorkás a hangulatom,mert csak jön és minden megváltozik.igazándiból mi mindent megbeszélünk,és biztosítjuk a másokat a szeretetünkről,és arról,hogy mellette állunk.A viselkedés meg...előtte én vagyok.Teljesen.Az a vidám,örök gyerek,aki teli van érzelmekkel,és csak egy valaki képes belőle előhozni.És ő is mindig olyan kis vidám,és játékos...még a személyiségünk is egyforma.A szabadidőben mindig elvagyunk,elsétálgatunk,összebújunk,valami kis közös programot keresünk.Hát,még annyi mindent tudnék mondani,de...de..ezt elmondani képtelenség:) szal ennyi^^
2010. jan. 2. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!