Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi intoleráns...

Miért van ennyi intoleráns ember ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Akárhányszor feltesz valaki egy normális, segítségkérő kérdést, ahelyett, hogy normális választ adnának, vagy benyögnek valami hülyeséget, vagy leoltják a kérdezőt. Miért nem tudnak gondolkozni, miután elolvastak egy kérdést? Siralmas. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig hány normális választ olvastam.

2014. jún. 1. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Osztom a 6-os véleményét! Normális kérdésre kevesebb idióta válaszol!

Na de ha a kérdező is egy idióta, akkor több idióta választ kap!

2014. jún. 2. 07:02
 12/13 anonim ***** válasza:
én is van hogy beszólok de azt csak akkor ha vagy nagyon hülye a kérdés vagy iszonyatosan erőszakos,bunkó és megbotránkoztató a kérdése. Azok akik normális kérdésre is bunkón válaszolnak általában a magánéletükben boldogtalanok vagy a fölös frusztrációjukat,agressziójukat élik itt ki.
2014. jún. 2. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Kb. a kérdések 80%-a totál baromság. szerintem több mint felét 5 perc guglizással meg lehetne válaszolni.

A 20% viszont közepes vagy afeletti. Ha őszinte a kérdés akkor ha kicsit buta is érdemes vele foglalkozni.

Ha az én fiatalságomban lehetett volna így kérdezni, akkor más ember lennék. Nagyon buta kérdésekre is jönnek klassz válaszok. Az értékeléseket meg el kell felejteni mert ez nem pontgyűjtő verseny.

2014. jún. 28. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!