Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sohasem látott Rokonok, és...

Sohasem látott Rokonok, és Testvérek?

Figyelt kérdés

Anyukám,mikor én nagyon kicsi voltam,valamiért a másik két testvéremet,

a bátyámat,és a nővéremet eldobta magától.Mindegyik más apától!

Anyukám a saját vérszerinti családjával sem tartotta a kapcsolatot.

Van még két testvérem,akik viszont velem együtt nevelt fel!

E hónapban az anyukámnak,az anyukája meghalt,és elment a temetésére.

Én nem mentem mert a pici fiamra vigyáztam.

E napon tudtam meg hogy anyukámnak óriási családja van,aki meg az én rokonaim!!

Egyik nap jövök haza és mondja anyu az egész rokonság holnap jön hozzánk szilveszterezni!

Hát én lehidaltam!!

Ti hogyan éreznétek magatokat az én helyemben?

Mégis mit mondanátok erre!?

A nem ismert testvéreim haragszanak anyura,de engemet meg a testvéreimet akik velem eddig együtt éltek,

megakarnak ismerni,és persze a rokonok is!

Szerintem ennyi idő után ebből nem lesz azaz igazi testvéri szeretet!

2009. dec. 31. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg nyitni feléjük, ha csak egy olyan ember is van köztük, aki később fontossá válik majd számodra, megéri.

Az, hogy pont Szilveszterre jönnek, elég fura, bulizni inkább olyanokkal jó, akiket ismer az ember, főleg, ha a "buli" a saját otthonában van. (Megértem, hogy zavar a dolog, én is kiakadnék.)

2009. dec. 31. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom anyukádnak volt valami oka hogy kereülte a családot. Meny taliz velük de túl mély kapcsolatott ne várj. Az élet nem film ahol egymás nyakába borulnak az emberek. Közted és a "tesoid" között feszült lesz a viszony. Sajna én a nővéremmel 25 évesen ismerkedtem meg és nagyon rossz a viszonyunk. Tudta hogy van húga de csak akkor jött mikor munkanélküli lett és folyton pénzt, kaját és alkoholt kunyerált. Folyton felróta hogy anyú öt elhagyta ezért nekem kötelességem őt kárpotolni. Azért mondom hogy legyél ovatos az ilyen rokonsággal.
2009. dec. 31. 01:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem Apámat, holott megkerestem hogy szeretném megismerni, 2 mre álltam tőle de ő nem ismert meg, és ennek ellenére nyitott lennék arra, hogy találkozzak vele, nem haboznék. uh szerintem nyugodtan találkozz velük, és mivel meg akarnak ismerni így látatlanba is szimpatikusak mivel nem zárkóznak el előled
2009. dec. 31. 02:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
37 éves vagyok.5 évesen elköltöztünk (anyukám új férjével) az ország egyik feléből a másikba.Hallottam nagyszüleimtől,hogy apámnak új családja van de nem tudtam semmi konkrétumot.Aztán idén tavasszal megtalált a most 23 éves húgom iwiwen.Kiderült van egy öcsém is. Nagyon nagy volt a lelkesedés és az öröm pár hétig.Ment a levelezés ezerrel aztán abbamaradt. Olyannyira,hogy karácsonyra már nem is írtak maguktól csak válaszoltak egy sorban a levelemre.Hiába a családi kötelék,kimaradt húszon egynéhány év a közös életünkből és így már nem olyan a testvériség.De van ellenpéldám is. Ismerősöm 45 évesen tudta meg,hogy van 2 öccse. Nagyon jó viszonyba vannak és tartják a kapcsolatot.Megvan az érdeklődés és a szeretet. Igaz,őket nem 400 km választja el egymástól hanem csak 20. Ez is sokat számít.
2009. dec. 31. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Az édesapám 59 évesen tudta meg hogy apukálya révén van még 3 testvére.Ők pesten élnek,mi Debrecenben.Nagyon jó a kapcsolat köztük,december 6-án volt 1 éve.Emberfüggő ez a dolog szerintem.Nyitottnak kell lenni rá,nem egyből bezárni az ajtót.
2009. dec. 31. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!