Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lőttek a szilveszteremnek?

Lőttek a szilveszteremnek?

Figyelt kérdés
Az van, hogy úgy volt barátnőmnél alszok szilveszterkor, de anyu meggondolta magát és nem enged el mert, hogy nem mutatok felé tiszteletet és, hogy folyton visszabeszélek. Nos.. ez igaz, mivel "rövidpórázra fog". Alig enged meg valamit és túlságosan félt. Örülök neki, hogy támogat mindenben és mindentől megakar óvni, de nekem ez kicsit sok. Mind1. A lényeg az, hogy most ezért nem enged el a barátnőmhöz. És most úgyvolt, hogy ballagásomra kapott pénzből dobot vennék, de most ő kijelentette hogy nem akarja hallgatni ahogy dobolok. Összeszorult a szivem mikor ezt mondta. Minden vágyam az volt, hogy doboljak és ő tudta is és akkor ilyet vágott a fejemhez. Én próbálok neki megfelelni, de mindíg elborul az agyam. Ha kicsit engedékenyebb lenne én is visszatudnám fogni magam. Nagyon szeretnék a barátnőmmel szilvesztereni. Van ötletetek mit tegyek?
2009. dec. 30. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj! Kövesd meg! Mondd meg, hogy belátod, hogy megbántottad, de nem úgy gondoltad! Mondd meg, hogy megpróbálsz változtatni a stíluson, s higgadtan megbeszélni a dolgokat! S engedjen el, mert szilveszter évente egy van, s neked ez most nagyon fontos ezért-s ezért - itt őszinte vallomás jön.

Dobolni senki nem otthon szokott, hanem bérelnek termet. suliban pl., olcsón. Vagy egy garázst.

2009. dec. 30. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én anya vagyok, és de igen, feltűnik, mért mosogat ma szó nélkül. De mindig azt mondja, nehogy azt higgyem , hogy azért, ne tegyem ezt fel róla. S mégis jólesik a kedvesség, s beszélget is, s csak elengedem, bár tisztában vagyok a turpissággal - de azzal is , hogy szeret ő igazán.
2009. dec. 30. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehetek a 31., Én is egyedül vagyok :)
2009. dec. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!