Lőttek a szilveszteremnek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy úgy volt barátnőmnél alszok szilveszterkor, de anyu meggondolta magát és nem enged el mert, hogy nem mutatok felé tiszteletet és, hogy folyton visszabeszélek. Nos.. ez igaz, mivel "rövidpórázra fog". Alig enged meg valamit és túlságosan félt. Örülök neki, hogy támogat mindenben és mindentől megakar óvni, de nekem ez kicsit sok. Mind1. A lényeg az, hogy most ezért nem enged el a barátnőmhöz. És most úgyvolt, hogy ballagásomra kapott pénzből dobot vennék, de most ő kijelentette hogy nem akarja hallgatni ahogy dobolok. Összeszorult a szivem mikor ezt mondta. Minden vágyam az volt, hogy doboljak és ő tudta is és akkor ilyet vágott a fejemhez. Én próbálok neki megfelelni, de mindíg elborul az agyam. Ha kicsit engedékenyebb lenne én is visszatudnám fogni magam. Nagyon szeretnék a barátnőmmel szilvesztereni. Van ötletetek mit tegyek?2009. dec. 30. 19:02
1/13 anonim 

válasza:

Még a tiednek lőttek? Én egy hónapja kuncsorgok itt vagy 30 embernek azt 4-en leszünk, szal ennyit érnek...
2/13 anonim 

válasza:

Légy kedves és szeretgesd meg Édesanyádat! Ha normális vagy, el fog engedni. De ha duzzogsz, akkor tuti bukta.
3/13 anonim 

válasza:

Beszélgess vele normálisan, legyél komoly, mutasd ki a tiszteletet, segíts neki hnap pl. a házimunkában, vagy ilyesmi, meg mond hogy megbántad a veszekedést stb.
4/13 Edward Cullen ® válasza:
azédesanyáddal való kapcsolatotok kettőtökön múlik , ha nem akarja ,h elmenj a barátnődhöz kérdezd meg ,h nem aludhat e nálatok XD akk végülis otthon maradsz , jah és mondd meg neki ,h a gyertyát nem kell tartani...sztem nem lőttek neki feltétlenül :D csak légy kreatív
5/13 anonim 

válasza:

ha el akarsz menni szilveszterezni, akkor lehetne annyi eszed, hogy legalább a szilveszter előtti két-három napban visszafogod a szádat, és nem pof@zol vissza. Azért nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát.
6/13 anonim 

válasza:

"Segíts anyukádnak takarítani." "Szeretgesd meg.". Nem fog anyukájának feltűnni, hogy azért csinálja, mert ott akar aludni a barátnőjénél, áhh, dehogy...
7/13 anonim 

válasza:

19:26-nak
Dehogynem, fel fog tűnni. De gondolom szereti a kislányát, és be fogja adni a derekát. Egy anya szíve azért csak nem kőből van!
Persze annak a hozzászólónak is igaza van, hogy visszafoghatta volna a kérdező magát pár napig.
8/13 anonim 

válasza:

előző előttivel értek egyet. szerintem könyörögj neki. mondd meg h fontos neked (a buli) meg h nem direkt beszéltél vele csúnyán, csak ideges vagy (valami miatt)
mondd meg h vigyázol magadra és nem lesz semmi gond a buliban és h majd felhívod éjfélkor. ha jó jegyeid vannak, akkor mondd hogy "eddig egy csomót tanultam, most szeretnék kikapcsolódni"
stb.
10/13 anonim 

válasza:

miénknek is lőttek, eddig házibuli volt most lemondta a szervező pont ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!