Szeret vagy miért csinálja ezt? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van egy ember az életemben aki titokban nyomoz, érdeklődik utánam.Adtam neki valamit ami elég nagy kockázatot jelentett, de ő mégis megcsinálta.Viszont kétszer is volt már olyan, hogy lerázott és megbántott.De mindig tudja mire gondolok, kívül belül ismer.Mire véljem ezt???Segítsetek!!!2009. dec. 30. 15:23
1/13 anonim válasza:
Elküldöd a dekódert is? nem érteni semmit...
2/13 anonim válasza:
Az elején azt hittem értem,aztán elveszítettem a fonalat,pedig csak pár sort írtál.Lenne egy rövid kérdésem:Mi van? Avass be minket a részletekbe,ha választ szeretnél kapni,mert ezt senki nem fogja egyedül megfejteni.
4/13 anonim válasza:
:-D Azta leborult szivarvégit.. ezt tényleg nem érteni
5/13 anonim válasza:
Én értem,figyeljetek:van egy ember(XY),aki érdeklődik utána,és volt egy dolog,amire megkérte és ez elég kockázatos volt,de XY megcsinálta.De kétszer már megbántotta XY a kérdés kiíróját.Amikor együtt vannak,akkor XY mindig tudja,hogy mit érez,mire gondol,és a kérdés írója nem tudja mire vélni ezt a viselkedést.
Remélem nem gabalyítottam még jobban össze.Tanácsot nem tudok adni. :((
7/13 anonim válasza:
És most mire kell válaszolni? Hogy szereti e XY?? Mi ezt honnan tudjuk? :-D
8/13 anonim válasza:
huha!nem semmi. most mi is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!