Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy mit szólnak majd...

Félek, hogy mit szólnak majd a barátaim. Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Holnapra lennék hivatalos egy szilveszteri buliba, de már egy hete olyan beteg vagyok, hogy fél perc sétától is már hányingerem van. Voltam orvosnál is, kaptam gyógyszert, de nem javul az állapotom.

Csak az a baj, hogy vagy fél éve nem találkoztam velük és most tartanánk a karácsonyozást is.

De én így nem tudok bulizni...

19/L

2009. dec. 30. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám, hogy bocsi, beteg vagyok, nincs ebben semmi kínos, nem a te hibád. És gondolom fertőzni sem szeretnéd őket, majd utókarácsonyoztok, ha jobban leszel.
2009. dec. 30. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egézség mindennél fontosabb,és ha tényleg a barátaid ezt megértik!Bulizni még tudtok az év bármelyik napján mikor egészséges vagy.
2009. dec. 30. 15:09
 3/7 anonim válasza:
100%

Hát ha tényleg a barátaid, akkor megértik:)

Maradj otthon szerintem, és gyogyulj meg!

2009. dec. 30. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Szia, szerintem menjel el legalabb egy ora erejeig. Aztan ugyis latjak, hogy nem vagy jol es akkor hazamesz.

Mindenkepp kurald ki magadat meg ma, igyal meleg mezes teat, vegyel be gyogyszert is, es maradjal az agyban.

Holnap legy eros, es menjel el mindenkepp!

2009. dec. 30. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Azért félek a dologtól, mert egyrész egy hete nem múlik a betegségem, tehát elég komoly, menni sem tudok, nem tudnék egy órát sem maradni a másik meg az, hogy erősen H1N1 gyanús vagyok (orvos már csinált tesztet, most várjuk az eredményt) és a világért sem akarnám őket megfertőzni, egyikük sincsen beoltva.

Csak a másik oldal az, hogy ott lesz egy olyan barátnőm is, aki meg 100 km-re lakik innen és nem sok alkalmam van látni.

2009. dec. 30. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én a barátaid helyében azt mondanám,hogy maradj csak otthon,ne gyere fertőzni,találkozunk ha meggyogyultál...
2009. dec. 30. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Most szóltam nekik... Annyira azért nem értették meg... :(
2009. dec. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!