Tompa csaladnevhez milyen ket lanynev illik hozta? Illetve a Kira es Kiara nevhez?
Bocsanat!!
Nem rossz es igazabol erre nem gondoltam a masik meg az h a parom huzigalta a szajat. Mondta h lehet rola szo de hat jobban orul minden ferfi ha a gyerek az o cs.nevet kapja.
Utolso irhatok privit?
Ha már a kettő közül,akkor a Kiara.
De szerintem szép lenne mellé a Dominika is :)
A Tompa vezetéknévhez mindenképpen olyan nevet adnék, ami (ha nem is magyar eredetű, de) magyaros hangzású, több, mint két szótag, és "van tartása":
Tompa Andrea (bár itt két "a" találkozik)
Tompa Júlia(nna)
Tompa Mariann(a)
Tompa Annamária
Bunkók vagytok. Tompa Mihály nem rémlik? Az még oké, hogy a 12 éves kiskamaszok szerint vicces a tompikázás, de felnőtt embereknek is? Már értem, miért írjátok minden neves kérdéshez, hogy szerintetek hogy fogják csúfolni a gyereket az iskolában.
Amúgy meg a Tompa Kiara is szép, ha a Kiara lesz a második keresztnév, már ha úgyis kettő lesz neki. Tompa Anna Kiara, vagy Tompa Viktória Kira, nagyon sok név beillik a kettő közé.
UTolso! Koszonom a valaszt :)
Viktória szep de mar a csaladunkban van ketto :)
Tompa Lilla Gabriella.
Szép, éneklős, nekem is van Gabriellám, de mi csak Ellának szólítjuk, a barátai meg Gabikának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!