Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tompa csaladnevhez milyen ket...

Tompa csaladnevhez milyen ket lanynev illik hozta? Illetve a Kira es Kiara nevhez?

Figyelt kérdés
Mindekeppen ket lany nevet szeretnenk adni majd!!
2014. máj. 27. 11:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
de miért nem adod neki mindkettőtök vezetéknevét vagy csak a tiedet? erre miért nem válaszolsz?
2014. máj. 27. 15:41
 22/30 A kérdező kommentje:

Bocsanat!!

Nem rossz es igazabol erre nem gondoltam a masik meg az h a parom huzigalta a szajat. Mondta h lehet rola szo de hat jobban orul minden ferfi ha a gyerek az o cs.nevet kapja.

Utolso irhatok privit?

2014. máj. 27. 16:07
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a kettő közül,akkor a Kiara.

De szerintem szép lenne mellé a Dominika is :)

2014. máj. 27. 17:09
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

A Tompa vezetéknévhez mindenképpen olyan nevet adnék, ami (ha nem is magyar eredetű, de) magyaros hangzású, több, mint két szótag, és "van tartása":

Tompa Andrea (bár itt két "a" találkozik)

Tompa Júlia(nna)

Tompa Mariann(a)

Tompa Annamária

2014. máj. 27. 18:18
 25/30 anonim ***** válasza:
persze, írhatsz:) szerintem nem minden férfi csinálja ezt, vannak tanult, modern gondolkodású okos emberek is, csak ahhoz keveseknek van esélye hozzámenni:)
2014. máj. 27. 18:39
 26/30 anonim ***** válasza:
94%

Bunkók vagytok. Tompa Mihály nem rémlik? Az még oké, hogy a 12 éves kiskamaszok szerint vicces a tompikázás, de felnőtt embereknek is? Már értem, miért írjátok minden neves kérdéshez, hogy szerintetek hogy fogják csúfolni a gyereket az iskolában.

Amúgy meg a Tompa Kiara is szép, ha a Kiara lesz a második keresztnév, már ha úgyis kettő lesz neki. Tompa Anna Kiara, vagy Tompa Viktória Kira, nagyon sok név beillik a kettő közé.

2014. máj. 28. 16:20
 27/30 A kérdező kommentje:

UTolso! Koszonom a valaszt :)

Viktória szep de mar a csaladunkban van ketto :)

2014. máj. 29. 06:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Leonartoka, Marioka, jaccottyatok csi a Kirafal, meg a Kiaraval, j áj, sokeresz.
2019. nov. 29. 18:00
 29/30 anonim válasza:

Tompa Lilla Gabriella.

Szép, éneklős, nekem is van Gabriellám, de mi csak Ellának szólítjuk, a barátai meg Gabikának:)

2020. nov. 16. 09:14
 30/30 anonim válasza:
Upsz, 14-es kérdés 😫
2020. nov. 16. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!