Kemenczei névhez melyik illik?
Rövid: Noémi, Natasa, Enikő Kinga, Bianka,
Hosszú: Annabella, Izabella, Leticia,
Csilla
a felsoroltak közül pedig:Annabella,Natasa
Nekem rövid: Kemenczei Noémi,Ill. Enikő,hosszú:Izabella.
Nagyon szép nevek... :-)
Amikor nem olvastam még el a választási lehetőségeket, nekem a Katalin ugrott be. Nem tudom miért, nem vagyok oda ezért a névért, de szerintem így szép és Kataként becézve még trendi is.
A te listádból nekem a Natasa tetszik a legjobban és most csak a hangzásra koncentráltam, mert mint név, nekem tetszenek ezek, van egy 4 hónapos kislányom, és a Noémi, Kinga, Bianka nálam is játszottak (nekünk is hasonló hangzású - Hevesi - a vez.nevünk), végül jött egy Isteni sugallat, és Viktória lett a lányom. Előtte soha nem jutott eszembe ez a név :)
A Blanka nem tetszik? Az szerintem szebb, mint a Bianka.
Natasa, Letícia, Bianka jók. Bár a Biankával nekem túl kemény név. Kemenczei Bianka nekem egy gonosz kontyos bírónő.
Magánhangzóval nem ildomos kezdődnie a keresztnevének, mert azzal végződik a vezetéknév. Szóval így Annabella, Enikő kiesik.
Kinga talán jó lenne, csak az meg sajnos alliterál, azt szintén nagyon nem ajánlják névválasztáskor.
Az Izabellát nem is értem, hogy került a szórásba, hiszen i-re végződik és i-vel kezdődik...ilyet ki se lehet mondani, csak ha az ember nyel egyet bemutatkozáskor a két neve közt.
Szerintem vegyél meg egy utónévkönyvet, de előtte nézz bele, hogy legyen benne az elején tájékoztató. Ott leírják részletesen, hogy az ember hogy válasszon nevet:)
A parommal rengeteget agyaltunk a neveken a lanyom szuletese elott. Aztan mikor eloszor raneztem a babara, rogton egy olyan nevet mondtam, ami szoba sem kerult addig. Igy lett Lilla.:)
A Kemenczeihez nekem a Kamilla jutott eszembe mar a kerdes olvasasanal, de a lehetsegesek kozul a Kinga, egyertelmuen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!