Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy apósomék a...

Normális az, hogy apósomék a 45 kilós nöt és az 50 kilós férfit tartják ideális súlyu embereknek?

Figyelt kérdés

Ez az ö súlyuk és kényesen ügyelnek rá, hogy ezt megtartsák. A nagyon kövér emberktöl egyszerüen irtoznak, amilyenek mi vagyunk a párommal azokat megleszólják. Párom 183 centi és 90 kiló. Lenne mit leadnia,de nem kövér kicsit sem, van egy kis pocakja, de az is változó. èn 70 kiló vagyok az utobbi fél évben szedtem fel 5 kilót, de mióta itt vagyunk náluk azóta folyamatos megjegyzések röpködnek a súlyunkra. Nekem nem szolnak be konkrétan de a páromnak akkor jegyzik meg mikor épp hallom. ok hogy csak 2 hetet töltünk itt, de ez szerintem nem normális. Az anyja kerek perec megmondta, hogy azt szeretné ha fia vissza nyerné korábbi súlyát.Láttam régebbi képeket aholúgy nézett ki mint egy beteg ember, mert a magasága megvolt de kb 60 kiló volt. az öccse alacsonyabb így ö is vékony de nem annyira gáz.

El tudom képzelni mit gondlonak rólam.

Èn sem szertem ha valki nagyon kövér, de ezt betegesnek tartom, minden evésnél elö jön ez a kérdés, és mindig nagyokat sóhajtoznak azon hogy mennyit eszik a párom és mit. Pl ma délben egy darab virslit evett és 2 darab palacsintát, és az volt a bajuk miért nutellát ken a palacsintára miért nem alam szószt. Meg mikor itta a fantát akkor hogy tudja úgy inni hogy nem vesz közben levegöt, egy slukra az egészet. Már ott tartottam hogy beszólok nekik hogy szerintem meg az nem normális ahogy ök élnek.

Szerencse hogy lányuk nem született, mert tuti bulémia, anorexiás lenne.

Apósom anyja egy elég kövérkés nö és a saját anyjára úgy gondol hogy egy lusta nö, és meg van a véleményük róluk is.

Más is gondolkodik így?

2009. dec. 30. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha olyan a testalkatod,hogy hajlamos vagy hízni hiába fogyózol.Vagyis nem hiába,de mindig visszaszeded magadra.Én is így vagyok.

Valahogy probáld meg figyelmen kívül hagyni őket.Gondolj arra,hogy ők már idősek és megvannak a "bogaraik" a fejükben amiken ugyse lehet változtatni.De szerintem a hozzáállásuk az már beteges.Örvendeniük kellene,hogy egészségesek vagytok és boldogak együtt,nem hogy a testalkatotokkal foglalkozzanak.

Őszintén mondom,nagyon sajnállak.

2009. dec. 30. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek sincs joga megszólni a másikat. Elég buta dolog.
2009. dec. 30. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Huu, az enyémek is ilyenek!!!!! Azzal a kulonbséggel, hogy hiaba osztjak az észt, apos se egy gebe, anyos meg leginkabb az 58 as ruhaméret felé hajaz...Szerencsére ritkan jarunk hozzajuk, ha megyunk, akkor felkészulunk elore, mert meg vannak arrol gyozodve, ha fozni kell valamit, mégcsak sot sem szabad az ételbe tenni, mert hizlal, a tobbi fuszer pedig egyenesen az ordogtol szarmazik Ilyenkor tesszuk azt, hogy miutan elindultunk, az autopalyan megallunk egy pizzériaban jol bekajalni, képtelenek vagyunk megenni a foztjuket :)

Hozzateszem, a férjem 180 centis 75 kiloval, én 172 centisen 60 kilot nyomok...De mindig megjegyzik, hogy " huuu, utolso talalkozasunk ota hany ruhaméretet hiztal????" Karacsonyra mit kaptam??? Konyvet, a cime: " Fogyaszto ételreceptek"

2009. dec. 30. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Hehe, nem semmi rokonaitok vannak! Nem kell velük foglalkozni, egy évben azt a pár alkalmat ki lehet bírni. Minden családban vannak ilyenek, én is tudnék mesélni...
2009. dec. 30. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Anyósom dettó ilyen. Vasággyal 45 kg, és állandóan kritizált a súlyom miatt. Tenyeres talpas menyecske vagyok ahogy rég mondták de kit érdekel.

Mikor terhes voltam állandóan szekált, hogy jaj így felszedek 30 kg-ot jaj úgy el fogok hízni mint egy bálna.

Hát tiszta idegbeteg lett, mikor kiderült, hogy kifejezetten csinos kismama voltam a hatalmas hasammal és az összesen 5 kiló felszedett súllyal. :D

Férj 190cm/95 kg, én 165cm/85 kg

2009. dec. 31. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsi előző vagyok lemaradt :)

Valaki az első osztályt szereti, nem ám a fapadost!

2009. dec. 31. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!