Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jutottatok el odáig,...

Hogy jutottatok el odáig, hogy saját lakást tudtatok venni? És hány évesek voltatok akkor?

Figyelt kérdés
Gondolok olyanra, hogy örökölt lakás, vagy kölcsönből, vagy spórolásból sikerült venni.
2009. dec. 30. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22 és 24 évesek voltunk a férjemmel, amikor sikerült az első lakást megvenni. Volt egy kis spórolt pénzünk és jött még hozzá egy közel 10 milliós hitel. Most ezt törlesztgetjük már két éve. Nem olcsó mert chf alapú, de bírjuk még fizetni. Jó pár év van még vissza belőle, de még mindig olcsóbb megoldás mint az albérlet. Azért remélem, hogy előbb-utóbb lejár és végre vehetünk egy családi házat helyette. :-)
2009. dec. 30. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:

30 évesen megdolgoztam érte:-)

Aztán építkezünk a párommal,ami maga a végtelen történet:-)

2009. dec. 30. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:

18 évesen kaptam a nagyszüleimtől.

22 éves koromra jutottam el oda, h felújítottunk, és beköltöztünk a párommal.. addig ki volt adva, ezzel gyűjtöttük a pénzt.

2009. dec. 30. 22:04
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

26 éves voltam,amikor anyukám meghalt,és megörököltem a lakását,persze az adósságokkal együtt,amit 25 évig fizetek.

De nem panaszkodom,még mindig jobban jártam,mint az aki albérletben lakik!

2010. jan. 2. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!