Milyen ajándékot adhatnék nálam jóval fiatalabb (csaj) barátomnak?
Figyelt kérdés
Karácsonykor elutaztak a nagyszülőkhöz, holnap jönnek haza. Addig kéne valami ötlet, mit adjak neki. Még csak nemrég ismerem, talán két hónapja. Nagyon jól megértjük egymást, de a kedvenc dolgairól, szokásairól nem sokat, illetve szinte semmit nem beszélt. Ő 17 lesz, én meg 26/f vagyok.
Mielőtt nekem estek, valóban csak barátok vagyunk.
2009. dec. 30. 08:28
1/3 anonim 

válasza:

Nem kell itt mentegetőzni ez a ti dolgotok.:-) Na szóval gondolom örülhet egy parfümnek, gyertyának, könyvnek mostanába elég népszerű a twilight 2. Vagy egy kis plüs állatka,
2/3 anonim 

válasza:

Ha csak barátok vagytok akkor nem kell ki költekezned magad. Én is egyetértek a parfümmel, esetleg egy CD-t, ha tudod mit szeret.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Asszem akkor egy plüss meg az alkonyat 2 lesz az ajándéka. Jó hogy eszembe juttattad, az alkonyatról hisz órákat áradozott hogy milyen jó. :)
2009. dec. 30. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!