Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi kis női ravaszságot...

Mennyi kis női ravaszságot vettek be a párotoknál?

Figyelt kérdés

Úgy értem, pl. addig csűrtök-csavartok egy helyzetet, míg végül azt hiszi, hogy ő találta ki amit Ti akartok mondani vagy ilyesmi. Vagy hátulról-kerszetbe célozgattok, úgy ferdítitek a mondatokat, hogy kicsit másképp hangozzon... stb.:D Sejti Ő valahol hogy "manipuláltátok"?:D

(Nem zsarolásról, aljasságról vagy hazugságokról beszélek, hanem a mindennapi élet apróságairól, semmi komolyról.)

2009. dec. 30. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Hát ez nálam mindennapos. Olyan aranyosan butácska tud lenni, és néha annyira lehet manipulálni. De ez van, ezért szeretem.
2009. dec. 30. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Semmit. A tiszta, egyenes beszéd híve vagyok oda-vissza. Hiszek a kompromisszumban, tudok alkalmazkodni. Nem alacsonyodok le taktikázásokhoz és lám, működik, bolfogok vagyunk, jegyben járunk és nem kell több.
2009. dec. 30. 00:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Nah sejtettem, hogy elsz aki alantas dolognak tartja majd....:D Megkérdezhetem, miért?
2009. dec. 30. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem nem alantas dolog...

ilyenre gondolsz nem? ->

naa léécii pistii menjünk már át a barbiékhoz.

-nem.

deee jó lesz majd megláátod.

-ott lesz a joci is, hozza a pálinkáját!

-mikor indulunk?

:D:D

vagy:

pisti el kéne menni az arénába kabátot szeretnék nézni.

-nem

de benézünk a *pasi kedvenc boltja*-ba is hátha látunk valamit!

-indulhatunk.

:D:D ezek szerintem aranyosak.

2009. dec. 30. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Napi szinten.Rá kell vezetni bizonyos dolgokra
2009. dec. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!