Hogy döntitek el hová mentek?
Figyelt kérdés
Hamarosan itt a szilveszter, két nagyon jó barátom hívott és nem tudom eldönteni, hogy hová menjek. Ők ketten nem nagyon ismerik egymást, egyikőjüket sem szeretném megbántani. A társaság is mindkét helyen nagyon jó lesz, ismerek mindenkit. Az egyik helyen is van 2-3 igen jó barátom, míg a másikon is.
Mi alapján döntsek, Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok?
Segítség!
Köszi! :D
2009. dec. 29. 21:53
1/9 anonim válasza:
hát.. pl ha az egyikőjükkel voltál tavaly, akkor most legyél a másikkal.
vagy hol igérkezik jobbnak a buli.
3/9 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy éjfélig az egyik helyen, éjfél után a másik helyen voltam.
4/9 anonim válasza:
Minden évben így vagyok, hogy kát társaság között kellett volna döntenem, így egyik buliból mentem át a másikba. Azzal kezdtem amelyik gyengébbenk ígérkezett és már az elején mondtam, hogy majd le kell lépnem. Idén a barátommal leszünk és az egyik buliba megyünk csak el.
5/9 anonim válasza:
sztem oda menj ahol a másik nemből jobb a választék:D:D:D
6/9 anonim válasza:
Ne menj sehova se, én is úgy csinálom.
7/9 anonim válasza:
mind2 vagy egyik se...illetve ahol több a lehetséges partner...ennyi:D
9/9 A kérdező kommentje:
Kb. 50-60 km a távolság :/ Mert én pont megyeszékhelyen lakom, a két város pedig 20-25 km tőlem. ://
2009. dec. 30. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!