Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik, hogy...

A szüleim nem engedik, hogy állatom legyen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy tengerimalacot, anya azt mondta, hogy lehet kapok. Most meg kaptam egy matek 2-est, és most nem kaphatom meg! Annyira idegesítenek, néha legszívesebben megszöknék. Ezen kívül folyton veszekednek velem olyan hülyeségeken mint pl nem töröltem le az asztalt. Ezen kívül néha még megver is, de úgy hogy fáj.. De nem erről van szó.. Segítsetek

2014. máj. 24. 11:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%
Amíg egy asztalt nem tudsz letörölni, és lustaságból ketteseket viszel haza, addig én sem engedném, hogy állatot tartsál. Ez ilyen egyszerű. Az állat egy másik élőlény, felelősség, ami belőled hiányzik.
2014. máj. 25. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!