Kezdhetek még új életet 30 évesen két gyerekkel? Válni szeretnék.
A férjed a gyerekek ellen követett el megbocsáthatatlan dolgokat?
Mert, ha nem, akkor nem a gyerekeknek, hanem Neked lenne a legjobb a válás, nem?
Hozd meg a döntést, de szigorúan önző alapon!
Az csak a hozadéka a dolognak, hogy ha egy más helyzetben Te boldogabb leszel, akkor a gyerekeidnek is jobb lesz.
Nagyon vigyázz rá, hogy ne csak a gyerekeidben gondolkodj, mert ha tizen pár év múlva - ami nagyon gyorsan elrepül - ők felnőnek és elindulnak az életben, akkor majd ott állsz, hogy "Én csak értük éltem a válásom után, ők meg most magamra hagynak. Mi lesz most velem?"
Plusz a másik veszély, amit sok elvált nőnél látok, hogy csak a gyerekeikben gondolkodva merő szeretetből - "csak mi vagyunk egymásnak" - túlzottan a gyerekeikre telepednek.
Élj értük is és magadért is, egy TELJES életet, ha tényleg elválsz, akkor utána is. Az a legjobb mindenkinek.
Sok sikert és kitartást!
13:11 "Mert, ha nem, akkor nem a gyerekeknek, hanem Neked lenne a legjobb a válás, nem? "
Na ERRŐL beszéltem.
Persze h. kezdhetsz=) én anyum 35 évesen vált el és akkor én voltam 8 bátyám pedig 10 éves és mégis anyum talált egy másik pasit=) ráadásul nevelőapum akkor még csak 23 éves volt=) és elválalta anyut ugy h. van mellette 2 nagyobb gyerek és szegény mindent megtesz értünk. reggel elmegy 8kor dolgozni és hajnali 3 körül jön haza h. mi ne szenvedjünk hiányt semmiben.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!