Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdhetek még új életet 30...

Kezdhetek még új életet 30 évesen két gyerekkel? Válni szeretnék.

Figyelt kérdés
A férjem megbocsáthatatlan dolgokat követ/ett el, már nem bírom tovább... Azt hiszem, hogy az lesz a legjobb a gyerekeknek, ha mi elválunk. Másik pasit abszolút nem akarok már soha többé, csak a gyerekeimmel szeretnék élni békességben.
2009. dec. 29. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kezdhetnél?? A mostani párom 13éve ismertem meg 2gyermekével eggyütt.Hiszed nem hiszed ő is 30volt,boldogan élünk ráadás közös gyerek 5éves.Hajrá szoritok neked,legyél Nő :))
2009. dec. 29. 13:01
 2/10 A kérdező kommentje:
ohh, köszi :) Ez aranyos volt. Vannak még bátorító szavak ezen a Világon?!
2009. dec. 29. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is 30 évesen váltam két gyerekkel és idöközben megtaláltuk egymást a párommal, pedig nem kerestem és se feltétlenül valakit magam mellé.
2009. dec. 29. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A férjed a gyerekek ellen követett el megbocsáthatatlan dolgokat?

Mert, ha nem, akkor nem a gyerekeknek, hanem Neked lenne a legjobb a válás, nem?

Hozd meg a döntést, de szigorúan önző alapon!

Az csak a hozadéka a dolognak, hogy ha egy más helyzetben Te boldogabb leszel, akkor a gyerekeidnek is jobb lesz.

Nagyon vigyázz rá, hogy ne csak a gyerekeidben gondolkodj, mert ha tizen pár év múlva - ami nagyon gyorsan elrepül - ők felnőnek és elindulnak az életben, akkor majd ott állsz, hogy "Én csak értük éltem a válásom után, ők meg most magamra hagynak. Mi lesz most velem?"

Plusz a másik veszély, amit sok elvált nőnél látok, hogy csak a gyerekeikben gondolkodva merő szeretetből - "csak mi vagyunk egymásnak" - túlzottan a gyerekeikre telepednek.

Élj értük is és magadért is, egy TELJES életet, ha tényleg elválsz, akkor utána is. Az a legjobb mindenkinek.

Sok sikert és kitartást!

2009. dec. 29. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tetted fel ezt a kérdést, mintha 65 éves lennél. ÉS még akkor is bolond kérdés lenne, arra is azt válaszolnám, hogy miért ne kezdhetnél????? 30 évesen meg pláne, ne hülyéskedj már.:) Mellesleg jó, hogy így gondolkodsz, sokan épp a gyerekekre hivatkozva akarnak kitartani, ami a legnagyobb butaság a világon.
2009. dec. 29. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még vmi: soha ne mondd, hogy soha.:)
2009. dec. 29. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne mondd hogy soha:-)
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

13:11 "Mert, ha nem, akkor nem a gyerekeknek, hanem Neked lenne a legjobb a válás, nem? "

Na ERRŐL beszéltem.

9/10 anonim ***** válasza:
100%
"Másik pasit abszolut nem akarok már soha többé" Miért? Hisz fiatal vagy
2009. dec. 29. 14:14
 10/10 anonim válasza:
100%

Persze h. kezdhetsz=) én anyum 35 évesen vált el és akkor én voltam 8 bátyám pedig 10 éves és mégis anyum talált egy másik pasit=) ráadásul nevelőapum akkor még csak 23 éves volt=) és elválalta anyut ugy h. van mellette 2 nagyobb gyerek és szegény mindent megtesz értünk. reggel elmegy 8kor dolgozni és hajnali 3 körül jön haza h. mi ne szenvedjünk hiányt semmiben.

13/L

2009. dec. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!