Hogyan felejtsem el azt az érzést, amit vele éltem át?
Azt az érzést, soha nem fogod tudni elfelejteni, mert mindíg benned lesz. Ha megpróbálod elnyomni, előbb utóbb ismét a felszínre tör ez az érzés.
Találkozz vele, beszélj vele, zárjátok le a kapcsolatot, ezek után emlékezz a szép dolgokra és koncentrálj a feleségedre. Mindenképp légy őszinte a feleségedhez, mondd el neki az érzéseidet, gondolataidat a volt szerelmeddel kapcsolatban. Szerintem te még mindíg szerelmes vagy belé,egy kicsit.
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben,csak a másik oldalon.
Én voltam a nő a kisfiúval,férjjel.
Soha nem éltem még át előtte olyan szerelmet,mint abban a pár hónapban,én is el akartam válni.
Igaz ehhez hozzátartozik is,hogy alig született meg a kisfiam,a férjem máris megcsalt(vagy előtte is,de arról nem tudtam).
Tehát volt oka az én "félrelépésemnek "is.
Teljesen komolyan gondoltam a válást,úgy éreztem a srác is a kapcsolatunkat.Csak a férjem elkezdett nyomozni utánam,megtalálta a srácot és megfenyegette,ő pedig megijedt.
Gyakran gondolok még rá,de talán már nem érdemes azon töprengeni,hogy mi lett volna,ha.....
Megtörtént,és várom,hogy elmúljon az az érzés:(!
Teljesen hasonló a történetünk,csak az én 2.gyermekem kisfiú:)
Csak azt tudom tanácsolni,hogy próbálj rá gondolni,úgy mint egy nagyon szép emlék,elfelejteni úgysem tudod....,és próbálj új életet kezdeni a feleségeddel
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, voltatok. :) Azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én, adjon erőt az, hogy nincsenek egyedül a helyzetükkel, és a tudat, hogy amíg élünk, mindig van újrakezdési lehetőség, mindig van egy újabb nap.
Még egy apróság, amit elfelejtettem leírni. A szóban forgó nővel odáig jutottunk, hogy elterveztük, hogy ha majd elválik, és lesz közös gyerekünk, mi lesz a neve... Mint később megtudtam, a született kislányának azt a nevet adta, amit még akkor megbeszéltünk, amikor még nem is lehetett tudni, hogy terhes. Szóval ekkora szerelem volt... Sajnos nekünk ezt dobta a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!