Olyan nagy dolog, hogy nem akarom a páromat a "házamba, költöztetni?
Ezustpataknál a pont.
Én se értem, ki és miért van kiakadva. A kérdezőnek van 1/4 háza, és tök mindegy, ki lakik benne, 1/4 rész az övé. Ehelyett ragaszkodik ahhoz, hogy anyós nyakán lógjanak, ahol 0 tulajdonrészük van. Mert nyilván sokkal jobb az anyós, mint a testvér. Vajon miért? Lennének tippjeim, de inkább meghagyom a válaszadás jogát a kérdezőnek.
Ezzel együtt nem értem, mi baja a párjával.
Miért van a testvérnek több joga ott lakni, mint nekik?
Az ottlakó testvér fizet valamit a másik 3 testvérnek az ottlakásért? Vagy csak simán lelakja a házat, és ezzel csökkenti mind a négyük örökségének az értékét? És akkor a kérdezőnek évek múlva semmit nem fog érni az öröksége?
Szép-szép az önzetlen testvéri szeretet (?), de ez kissé érthetetlen nekem, figyelembe véve, hogy a kérdezőt sem veti fel a pénz, mert se albérletre, sem saját lakásra nem költenek a párjával.
Márpedig a normális az, ha a fiatalok külön laknak, ha erre mód van, nem a szülők nyakán. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!