Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nagy dolog, hogy nem...

Olyan nagy dolog, hogy nem akarom a páromat a "házamba, költöztetni?

Figyelt kérdés
A három testvéremmel örököltünk egy házat. Jelenleg tesóm lakik benne. Eladni nem fogjuk. Párom kitalálta, hogy a babával költözzünk oda, ne az anyjáékkal lakjunk. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla. Fel van háborodva.
2014. máj. 20. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
10-es, igazad van, lehet terv is, de akkor is fenntartom, hogy miért abban gondolkodik a kérdező, hogy máshoz szüljön, ha van sajátja is?
2014. máj. 20. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

Ezustpataknál a pont.

Én se értem, ki és miért van kiakadva. A kérdezőnek van 1/4 háza, és tök mindegy, ki lakik benne, 1/4 rész az övé. Ehelyett ragaszkodik ahhoz, hogy anyós nyakán lógjanak, ahol 0 tulajdonrészük van. Mert nyilván sokkal jobb az anyós, mint a testvér. Vajon miért? Lennének tippjeim, de inkább meghagyom a válaszadás jogát a kérdezőnek.

Ezzel együtt nem értem, mi baja a párjával.

Miért van a testvérnek több joga ott lakni, mint nekik?

Az ottlakó testvér fizet valamit a másik 3 testvérnek az ottlakásért? Vagy csak simán lelakja a házat, és ezzel csökkenti mind a négyük örökségének az értékét? És akkor a kérdezőnek évek múlva semmit nem fog érni az öröksége?

Szép-szép az önzetlen testvéri szeretet (?), de ez kissé érthetetlen nekem, figyelembe véve, hogy a kérdezőt sem veti fel a pénz, mert se albérletre, sem saját lakásra nem költenek a párjával.

Márpedig a normális az, ha a fiatalok külön laknak, ha erre mód van, nem a szülők nyakán. Szerintem.

2014. máj. 20. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Szaporodni könnyebb mint gondolkodni. Én sem szülnék màs nyakàra, inkàbb albiba, de ne a szülökhöz!
2014. máj. 20. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
ha albérletet kéne fizetni máshogy gondolnád
2014. máj. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!