Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik az ilyen született...

Akik az ilyen született felségek, Szívek szállodája meg ehhez hasonló sorozatokon nőttek fel vajon hogyan látják a családi kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
Kérem azok válaszoljanak, akik 10 év körüliek voltak, amikor ezek a sorozatok beindultak.
2014. máj. 20. 07:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is Dallason nőttem fel, Homok titkain, Vadangyal, később pedig Csacska Angyal kb 12 évesen. :DD

Mégsem vágyom arra, hogy a nagy család együtt éljen, hogy legyen egy farmom. Nem szeretnék dadus, bébiszitter sem lenni, és várni a jóképű ház tulajdonosára, hátha észrevesz és felemel a nyomorból. :D

Szerintem ezek a sorozatok senkire sincsenek olyan nagy hatással, hogy eszerint kezdje el élni az életét és ilyen kapscolatokat keressen a való életben. Legalábbis a normális emberek nem..:)

24/N

2014. máj. 20. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tizenéves voltam / és vagyok, mikor ezek mentek.

12-3 évesen aktívan néztem a született feleségket és szerettem, de semmiben nem befolyásolt. Mert lényegében egy nagyobb büdzsével és csöppet jobb forgatókönyvírókkal operáló Barátok Közt.

A szívek szállodája is kedvencem volt, ott több pozitív példát találni, szimpatikusak és egész hétköznapiak a szereplők. Sokkal reálisabb képet mutat be.

De összességében nem ebből tanultam meg kapcsolatokat kiépíteni. Ha egy gyereknek normális családja van, akkor nem is veszi valóságnak azt a sok sületlenséget ami pl az SZ feleségekben történt.

Egyébként Lostot és Buffyt is néztem, mégsem hiszem azt, hogy halott vagyok, és Romániába sem megyek "vámpírvadász körútra".

A felvetés amit az egyik válaszoló hozott,pedig remek. ugyanezt meglehetne kérdezni bármelyik korosztálytól

2014. máj. 20. 12:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
25 éves leszek kb. egy hónap múlva, mindkét sorozatot imádtam, ehhez még hozzácsapnám a Szex és New Yorkot is, de nem merítettem igazából példát egyikből sem, tudtam, hogy sorozatok. Max. abban látok némi hatást, hogy korábban tudatosult bennem, hogy nem feltétlen baj az, ha vkinek nem jön össze a gyerek apjával a kapcsolat, és egyedül is lehet jól gyereket nevelni, illetve, hogy nem ciki, ha egy nő nem talál magának az adott pillanatban komoly kapcsolatot, és nem gáz, ha nem házasodik meg huszonévesen. Azért ez komoly löket egy túlsúlyos, nem kifejezetten szép lánynak - 22 évesen lett először párkapcsolatom egyáltalán (ami hála az égnek ma is tart, és tökéletes) :). A nagy többség nem lesz mindenkin átgázoló pasifaló szingli pár Szex és New York vagy Született Feleségek-epizód után. Rory a Szívek szállodájából a sorozat nagy részében meg kb. a lehető legjobb példakép fiatal lányoknak. Inkább, mint az ilyen Hannah Montana, Gossip Girl meg Pretty Little Liars, amik mostanában mennek ahol az agyonhasznált poénok, a buli, az egymás megcsalása meg a bűncselekmények a befutók (a rendesen tanulás és a műveltség helyett).
2014. máj. 21. 02:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pl a Szexés New York mai napig kedvencem, de nem hajtok feltétlen esküvőre, nem lettem fűvel-fával szexelő, nem lettem bizalmatlan és cinikus és nem esek bele újra és újra az exembe :D

De ott van a Trónok harca. Ott kapsz családot és szerelmet is. Mégse kezd senki egymás irtásába :D

2014. máj. 21. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Régebben (sőt néha néha most is) megnézek 1-2 részt, a családommal ugyanolyan jó a viszonyunk (sőt, talán jobb is), 4-es 5-ös tanuló voltam/vagyok, és szerintem teljes egészében normális, mutáció és egyéb elmebetegség nélkül.

Mondjuk én nem az a "egy szuszra megnézek egy évadot" fajta vagyok, inkább a "vasárnaponként bele nézek 1 részbe".

2015. jan. 3. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a neveltetés és az előtted álló családi modell határozza meg a családhoz való hozzáállásodat, nem egy szaros sorozat.
2016. febr. 14. 18:04
 17/17 anonim válasza:
100%
Én kb 10 voltam amikor elkezdtem nézni a Szívek Szállodáját, és mind a mai napig Rory hatása alatt élek (újranéztem a sorozatot, amikor a gimit kezdtem, amikor az egyetemre jártam, és most is nézem, hogy befejeztem az egyetemet - én is angol szakos voltam mint ő). Ő újságíró lett, én angoltanár - nagyot nevettem, amikor láttam, hogy a folytatásban Rory is angoltanár lesz :) :)
2016. aug. 30. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!