Akik az ilyen született felségek, Szívek szállodája meg ehhez hasonló sorozatokon nőttek fel vajon hogyan látják a családi kapcsolatokat?
Én is Dallason nőttem fel, Homok titkain, Vadangyal, később pedig Csacska Angyal kb 12 évesen. :DD
Mégsem vágyom arra, hogy a nagy család együtt éljen, hogy legyen egy farmom. Nem szeretnék dadus, bébiszitter sem lenni, és várni a jóképű ház tulajdonosára, hátha észrevesz és felemel a nyomorból. :D
Szerintem ezek a sorozatok senkire sincsenek olyan nagy hatással, hogy eszerint kezdje el élni az életét és ilyen kapscolatokat keressen a való életben. Legalábbis a normális emberek nem..:)
24/N
Én tizenéves voltam / és vagyok, mikor ezek mentek.
12-3 évesen aktívan néztem a született feleségket és szerettem, de semmiben nem befolyásolt. Mert lényegében egy nagyobb büdzsével és csöppet jobb forgatókönyvírókkal operáló Barátok Közt.
A szívek szállodája is kedvencem volt, ott több pozitív példát találni, szimpatikusak és egész hétköznapiak a szereplők. Sokkal reálisabb képet mutat be.
De összességében nem ebből tanultam meg kapcsolatokat kiépíteni. Ha egy gyereknek normális családja van, akkor nem is veszi valóságnak azt a sok sületlenséget ami pl az SZ feleségekben történt.
Egyébként Lostot és Buffyt is néztem, mégsem hiszem azt, hogy halott vagyok, és Romániába sem megyek "vámpírvadász körútra".
A felvetés amit az egyik válaszoló hozott,pedig remek. ugyanezt meglehetne kérdezni bármelyik korosztálytól
Igen, pl a Szexés New York mai napig kedvencem, de nem hajtok feltétlen esküvőre, nem lettem fűvel-fával szexelő, nem lettem bizalmatlan és cinikus és nem esek bele újra és újra az exembe :D
De ott van a Trónok harca. Ott kapsz családot és szerelmet is. Mégse kezd senki egymás irtásába :D
Régebben (sőt néha néha most is) megnézek 1-2 részt, a családommal ugyanolyan jó a viszonyunk (sőt, talán jobb is), 4-es 5-ös tanuló voltam/vagyok, és szerintem teljes egészében normális, mutáció és egyéb elmebetegség nélkül.
Mondjuk én nem az a "egy szuszra megnézek egy évadot" fajta vagyok, inkább a "vasárnaponként bele nézek 1 részbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!