Fiatalok családi támogatás nélkül: ti nem borultok ki néha azon, milyen nehéz elindulni az életben támogatás nélkül?
Menj inkább Hellinger-féle családállításra, hogy feloldódjon az irántad való rosszindulata anyukádnak.
Az, hogy nem szól hozzád meg nem főz rád, még nem ellehetetlenítés, még sokkal kevesebb terhed van így, mint ha egyedül laknál. Így csak az ennivalót kell beszerezned, vagy csak elkészítened.
A testvéred pedig nyilván megosztaná veled a "neki" elkészített ételt. Vagy megmondják, hogy Te abból nem ehetsz, és elveszik Tőled?
Ha közölték, hogy menj innen, akkor Te meg közöld, hogy biztosítsanak hozzá lakás vagy a lakhatás anyagi fedezetét.
Kocsit venni, hogy munkába járj?! Nem vagy ép.
"az állam október végéig tart tanuló státuszban és fizeti utánad a TB-t és biztosítja a kedvezményeket, akkor a szüleiteknek is addig kell eltartania Titeket a törvény szerint."
68 %, ezt a kisujjadból szoptad? Nincs ilyen törvény! Nem is volt!
Egy kb. 23 éves felnőttről beszélünk, akit a szülei az egyetem alatt végig etettek-ruháztak.
Egy felnőttről aki csak MOST jön rá, hogy nem ér semmit, amit tanult és még neki áll feljebb, hogy ennyi idősen a szülei "kiraknák a szűrét".
Mást 18 évesen billentenek fenékbe, vagy pedig már az egyetem alatt is csak "névleg" tartják el a szülei, mert végig diákmunkázza azt az 5 évet!
Kérdező! Nagy el vagy te kényeztetve! Hálásnak kellene lenned, hogy a szüleid végig támogattak. Még kocsit is tettek a kis hátsód alá!
Most ne nyígj, hanem vedd elő a maradék eszedet!
Miért is kéne feladnia a párodnak a munkáját?! TE nem találsz állást, nem ő!
Pályázz, keress munkát, s ha majd máshol találsz, akkor szépen ő is utánad mehet, ha majd ő is talál ott.
Kocsit is mi a frásznak vennél? Fogd fel kiskirálylány, hogy mostantól a magad lábán kell megállnod, így az ilyen luxust szépen el kell felejtened, míg nincs rá pénzed!
Tömegközlekedésről hallottál már? Buszoztál már valaha?
azt elárulod amúgy, hogy milyen szakon vagy? csak kíváncsi vagyok, lehet nem olyan rossz ám a helyzet, ahogy te azt gondolod.
amúgy szerintem ha a párodnak van munkája ő semmiképp ne mondjon fel, hanem próbálj te is ott keresni valamit.
Ki az a hülye az adócsalókon kívül aki a gyerek nevére vesz bármit is, hogy utána a gyámügy belepofázzon?
Tudom, hogy divat siránkozni de azért magadba nézhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!