Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még ilyen családok?

Vannak még ilyen családok?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 30-40-es korosztályban levők válaszára vagyok kíváncsi, de írhatnak fiatalabbak is. Érdekelne, hogy van-e olyan család, ahol minden "tökéletes". Gondolok arra, hogy hűséges feleség/férj, rendes jól nevelt gyerekek, nincsenek anyagi gondok, a családban mindenki szeret mindenkit stb. Szerintetek ezek a családok kihaltak? Mert az én környezetemben igen, az biztos. Jó lenne olvasni, hogy vannak még szerető családok :)

2014. máj. 16. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%

Elvileg Rubint Rekaek... :) Az en csaladom sajnos nem az :(

Am vissza terve Rekara: Kifele azt mutatjak hogy minden jo es szep de kitudja amugy milyenek.......

2014. máj. 16. 22:49
 12/13 A kérdező kommentje:
nem nagyon foglalkozom a celeb világgal, de ha jól tudom ott is volt megcsalás. Egyébként ezek a családok nagyon nem mintacsaládok pl. Győzikéék... nagyon nem azok.
2014. máj. 17. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Az egyik válaszolónak: igen, azt akartam először írni, hogy mindketten közgazdászok, csak nekem phd-m is van:D aztán ebből lett ez az értelmetlen mondat. Bocsi:)

Szerintem azért nehéz elképzelni, hogy van tökéletes élet, mert nagyon kivételes esetben van, de mindig vannak időszakok, amik tökéletesek. Nem minden családban van megcsalás, gyűlölködés, sárdobálás, mi toleránsak vagyunk egymással és intelligensen oldjuk meg problémákat, amik esetleg felmerülnek (ezt hoztuk mindketten otthonról).

Őszintén szólva, sajnálom, hogy ezt nehéz elképzelni, örülök, hogy az én családom ilyen, és remélem, a gyermekem is ilyen párt talál magának!

2014. máj. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!