Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért írnak ki ilyen sok kamu kérdést?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, máshol is van éppen elég, de azok legalább viccesek. Viszont itt semmi humoros nincs bennük, leírnak egy kisregényt, aztán veszekednek. De ez miért jó?

2014. máj. 16. 11:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De azt a kategóriát már eleve nem lehet komolyan venni, tele van baromságokkal. Szóval kicsit más mégis. Az inkább az "ezotéria", "vallás/kritika", "politika" csoporthoz húz.

A "családi kapcsolatokban" azért én mást feltételeznék, de ezek szerint itt sem. :D

2014. máj. 16. 11:39
 12/14 Tecsakazt Hiszed válasza:
53%
Kérdező, azok akiknek nincs családja, nem kellenek senkinek sem, azok idejárnak jól megmondani másnak! Itt eresztik ki magukból a gőzt! Hisz itt büntetlenül tehetik. Gyalázhatnak, belerúghatnak másba. Itt a rágalmazás mindennapos. Csak nézz körül a korábbi kérdések között. De ne hidd, hogy ilyenek az itt kommentelők! Ők csak egy jól behatárolható csoport. Megtalálod őket mindenhol, ahol fellengzős blődségeket olvasol, de csak csapatban, egyedül elülnek.
2014. máj. 16. 11:40
 13/14 A kérdező kommentje:

A kommentek többsége tényleg támadó, de most a kérdesekről volt szó.

A bunkó hozzászólókkal nem érdemes törődni. Ha valaki mégis le akarná vezetni a gőzt, ott van neki a piros kezecske. :-)

2014. máj. 16. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogyan leírták, valaki így vezeti le a gőzt, ami szerintem nem szép dolog.

Az állat kategóriában is sok kamukérdést tesznek fel, a macskáknál, ráadásul felismerhető a stílus, ugyanazok a helyesírási hibák, általában az ivartalanítás-kiscica halál-vigyemeorvoshoz témára kihegyezve, mert jól tudják, hogy ezzel sok normális állattartót felidegesítenek.

2014. máj. 16. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!