Apám csalja anyát, mit csináljak?
Tehát megismerkedtem egy lánnyal, olyan január környékén és négy hónapig jártunk. a mai napig nem tettem túl magam rajta, hiszen ez volt az első komoly kapcsolatom. A szakításunk előtt gyanakodtam, h van valakije, mert voltak apró dolgok, de nem akartam elhinni, hiszen jól megvoltunk. Később észrevettem h apa egész nap vagy a telefonján vagy a gépen lóg, ha itthon van. Kissé szokatlan volt ez tőle, mivel sosem szerette az ilyen kütyüket, telót is max telefonálásra, ha használja. Aztán egyik nap jövök haza a suliból a haverokkal, és azt látom, hogy apa távolabb tőlünk beszáll az exem kocsijába. Tisztán láttam a lány arcát, mivel 1 percre kiszállt, hogy megpuszilja apámat.. na meg a kocsit is felismertem. Pár hete pedig észrevettem, hogy vagy nem jön haza esténként, vagy csak hajnalban. Apa meg nem szokott dolgozni éjjel. :/ Így csak arra tudok gondolni, hogy apa összejött az exemmel. Mellesleg az exem csak most töltötte be a 19-et, anya meg nagyon úgy néz ki, hogy terhes. Nem tudom mit tegyek, hiszen nem akarok anyának fájdalmat okozni, meg azt sem hogy tönkremenjen a családunk, mert mindig is jól megvoltunk, de azt sem szeretném,hogy titokban maradjon. Tudom, nagyon szar helyzet, de jól jönne pár ötlet, mit csináljak...
17/f
egy 19 éves csaj akinek kocsija van, veled járt eddig??
még talán el is hinném, ha a faterral nem kezdett volna
ha az idős hapsik tetszenek neki akkor szóba se állt volna veled, sztem kamu
Atya Isten...remélem csak kamu..most tényleg..az így kemény..
Anyukád tuti terhes, vagy miből néz ki úgy?
Tanács:
Cak egyet tehetsz, ha apáddal beszelsz.. De előbb jó lenne kideríteni tényleg csalja-e, nem sak úgy robbantania ombát.
Szerintem anyukádnak is feltűnt mikor jön haza az apukád, és nem szólt erte, akkor nem leet akkora susmus..
(Remelem)
várjál, segítek.. első kérdés: "apa, te randizol a volt barátnőmmel?"
.. a válasz függvényében folyt.köv..
Mostanában sokszor rosszul van, többször haza kellett jönnie a munkából. Nem biztos, csak úgy mellékesen írtam oda.. És szerinted hogy derítsem ki? Kövessem őt? Nem hiszem h sejt bármit is.. legalábbis nem célzott még rá.
Utolsó, nem vagyok vicces kedvemben. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!