Mit szólnál ha a a jövendőbeli feleséged ezt hazudná?
Egy fürdő szoba teljes felépítése folyik nálunk, és az történt hogy felhívott hogy 100.000ft lesz a víz beszerelése. Rendben, soknak tűnt de legyen.
Ma pedig 1 hónap után rábukkantam a füzetre ahová ezt jegyzetelte hogy még sem 100 000ft hanem 45.000FT
Megkérdeztem, elkezdett magyarázkodni hogy nem magára költötte a pénzt hanem a háztartásba fordította. Ő nem dolgozik, én dolgozom
Menekülj!
Én nő vagyok,de belementem egy olyan kapcsolatba,házasságba ahol többször voltak ilyen stiklik.Ne kövesd el ugyanezt a hibát.Ez csak rosszabb lesz.
Én elkérhetném a vízszerelő számát? nyáron felújítás lesz és ha tényleg 45ezerért csinálta a teljes fürdőben a vizet ( a leírásodból ítélve anyagköltséggel együtt), akkor nagyon megérné ...
a vége meg lemaradt
Elég gyenge szöveg, hogy a háztartásba fordította. Miért nem kérte el külön az összeget, ha annyira kellett? Kétlem, hogy ne beszélhettétek volna meg.
Én megfontolnám, hogy bármit is kezdjek egy ilyen nővel. Nem vagyok anyagias, a hazudozást és sumákolást nem bírom.
Párommal mi minden kiadásról beszámolunk, nem is az elszámoltatás végett, csak úgy szimplán ösztönös. Pl. én haragszom magamra, hogy időnként elcsábulok egy-egy automatás csokira a munkahelyen, és páromnak rögtön mondom: "A fene a belemet, megint vettem!" Ő meg: "Jól tetted. Vegyél csak, amennyi jól esik!" :)
Mindig tudjuk, mikor ki járt boltban, miket vett. Ő is elmondja, mikor tankolt, vagy mikor megy tankolni. Ez olyan természetes. A készpénz mindig közös helyen, mindketten onnan szolgáljuk ki magunkat, vagy épp adunk egymásnak aprót. Mindig tudjuk, mire mennyit adunk ki.
Elképzelhetetlen, hogy 55 ezer forintnak nyoma vesszen. Szerintem annak már látszania kellett volna nálatok, ha tényleg a háztartásba fektette volna... Azért az nem olyan kis pénz ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!