Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a a jövendőbeli...

Mit szólnál ha a a jövendőbeli feleséged ezt hazudná?

Figyelt kérdés

Egy fürdő szoba teljes felépítése folyik nálunk, és az történt hogy felhívott hogy 100.000ft lesz a víz beszerelése. Rendben, soknak tűnt de legyen.

Ma pedig 1 hónap után rábukkantam a füzetre ahová ezt jegyzetelte hogy még sem 100 000ft hanem 45.000FT

Megkérdeztem, elkezdett magyarázkodni hogy nem magára költötte a pénzt hanem a háztartásba fordította. Ő nem dolgozik, én dolgozom

2014. máj. 13. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Már nem lenne a jövendőbeli feleségem.
2014. máj. 13. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj!

Én nő vagyok,de belementem egy olyan kapcsolatba,házasságba ahol többször voltak ilyen stiklik.Ne kövesd el ugyanezt a hibát.Ez csak rosszabb lesz.

2014. máj. 13. 17:35
 13/19 A kérdező kommentje:
nem tudom mire kellett, ő sem mondta, annyi volt hogy sok mindenre, kád, tűzépen vásárolt a betonozáshoz anyagot, kőműves vakolás, számlák, betonozás ilyeneket láttam. Most meg van sértődve, és ő szerinte én amúgyis szórom a pénzt
2014. máj. 13. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Én elkérhetném a vízszerelő számát? nyáron felújítás lesz és ha tényleg 45ezerért csinálta a teljes fürdőben a vizet ( a leírásodból ítélve anyagköltséggel együtt)?
2014. máj. 13. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Én elkérhetném a vízszerelő számát? nyáron felújítás lesz és ha tényleg 45ezerért csinálta a teljes fürdőben a vizet ( a leírásodból ítélve anyagköltséggel együtt), akkor nagyon megérné ...

a vége meg lemaradt

2014. máj. 13. 19:26
 16/19 anonim válasza:
79%
Én elküldeném, akármire költötte már aznap mikor kifizette ezzel kellett volna fogadnia. Neked mi a további terved vele?
2014. máj. 13. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Elég gyenge szöveg, hogy a háztartásba fordította. Miért nem kérte el külön az összeget, ha annyira kellett? Kétlem, hogy ne beszélhettétek volna meg.

Én megfontolnám, hogy bármit is kezdjek egy ilyen nővel. Nem vagyok anyagias, a hazudozást és sumákolást nem bírom.

2014. máj. 13. 23:56
 18/19 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Menekülnék. Közös kasszán vagyunk, de mindketten beszámolunk a kiadásainkról. Hazudni pedig abszolút nem hazudunk, főleg nem ilyen dolgokban. Örülj, hogy még most derült ki!
2014. máj. 13. 23:57
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Párommal mi minden kiadásról beszámolunk, nem is az elszámoltatás végett, csak úgy szimplán ösztönös. Pl. én haragszom magamra, hogy időnként elcsábulok egy-egy automatás csokira a munkahelyen, és páromnak rögtön mondom: "A fene a belemet, megint vettem!" Ő meg: "Jól tetted. Vegyél csak, amennyi jól esik!" :)

Mindig tudjuk, mikor ki járt boltban, miket vett. Ő is elmondja, mikor tankolt, vagy mikor megy tankolni. Ez olyan természetes. A készpénz mindig közös helyen, mindketten onnan szolgáljuk ki magunkat, vagy épp adunk egymásnak aprót. Mindig tudjuk, mire mennyit adunk ki.

Elképzelhetetlen, hogy 55 ezer forintnak nyoma vesszen. Szerintem annak már látszania kellett volna nálatok, ha tényleg a háztartásba fektette volna... Azért az nem olyan kis pénz ahhoz.

2014. máj. 14. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!