Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalt a férjem vehetem a...

Ha meghalt a férjem vehetem a gyerekeimet a leánykori nevemre?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem hagyd meg nekik ezt a döntést, ha nagykorúak lesznek, akkor majd döntenek. Ők már jobban fogják tudni, mi a jó nekik. Én nem változtatnám meg a nevem, ha ez lenne a helyzet, igenis ezzel a névvel próbálnék jobbá válni. De ők jobban fogják tudni, mint te, mert te ezzel a létüket, létezésük jogát kérdőjelezed meg, mintha így nem is lehetne, hogy jó emberek legyenek, és ez segítené. De ez inkább elbizonytalanítja őket, kik vagyunk mi, hogy még apánk és nevünk sincs?
2014. máj. 13. 07:29
 22/23 anonim ***** válasza:
10%
Így van, hagyd meg a gyerekeknek a döntés jogát. Ne általuk vegyél revansot az elszenvedett idő miatt. Ha te felvetted a férjed nevét hagyd el, ha akarod, de a gyerekek majd eldöntik maguk mit akarnak.
2014. máj. 13. 10:50
 23/23 anonim ***** válasza:
24%
Te ugyanolyan hibás vagy a történetben, mikor nem hagytál ott egy ilyen férjet az első alkalom után. Lehet kifogásokat keresni, de Te ugyanúgy pokollá tetted a gyerekek életét, mint ő (mert hagytad, hogy ezt tegye, és nem léptél, vártál). Ezzel a logikával Te sem érdemled meg, hogy a gyerekek a nevedet viseljék.
2014. máj. 13. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!