Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy ennyire...

Hogy lehet, hogy ennyire másképp látjuk ugyanazt a dolgot?

Figyelt kérdés
A megcsalásról van szó! A párommal megcsaltuk egymást, én egyszer, ő többször. Én már lelki beteg vagyok miatta, a válást fontolgatom, ő meg azt mondja, mit kell ekkora ügyet csinálni belőle. Megtörtént, felejtsük el! De én nem tudom, mert mindig arra gondolok, miket csinált a faszijaival. Ő nyugtat, hogy nem élvezte, meg semmit sem jelentettek neki, meg én százszor jobb vagyok, dehát nem nagyon hiszek neki. Van még valaki, aki ilyen lazán fogja fel? 30/f
2009. dec. 27. 21:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mast nem tudsz mint allandoan kerdezgetni ezekrol mert csak igy fogod tudni magad tultenni rajta.Egyebkent most versenyeztek vajon kinek adnak igazat?Mert ugy nezem a feleseged is belokott egy ilyen kerdest.Varj,beirom neki hogy ha jot akar maganak akkor valaszoljon mindenre es viselje el hogy mindent tudni akarsz a legaprobb reszletekig.Na meg azt is hogy mindent meg fogsz kerdezni ezerszer hogy biztos legyel benne nem -e hazudik.
2009. dec. 27. 22:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok akit nem érdekel a megcsalás. Szerintem béküljetek. Miért akarna veled maradni, ha nem is szeretné tulajdonképpen? Nyugodtan élhetne szingliként alkalmi kapcsolatokban. Kényelmesebb lenne, mint titkolózva.
2009. dec. 27. 22:20
 13/30 A kérdező kommentje:
22:14! Pont egy ilyen stílusú embert vártam, plusz még csaj is vagy! Ezt komolyan így látod? És ha te csalsz, akkor mi van?
2009. dec. 27. 22:20
 14/30 A kérdező kommentje:
22:18! Köszi! Melyik az a kérdés? Nem tudom írt-e mostanában.
2009. dec. 27. 22:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mással csalt meg, vagy ugyanazzal?Azért ha zavarja h rákérdezel, akkor vagy érez vmit az illetőiránt, vagy szégyenli magát.Mivel te ismered jobban(elvileg), neked kell ezt látnod.Ha még részletes beszámolót kérsz, akkor hogy akarjátok lezárni?Nem értem az egészet.Te is megcsaltad.Miért?bosszúból?Neked jó volt?Ő is kérdezget?De ha meg ennyire bánt a dolog, és válni akarsz,meg nem tudsz benne bízni többé, akkor sztem semmi értelme a kapcsolatotoknak.Ha tiszta lappal akartok indulni, akkor neked is fel kell áldoznod magad, és nem hozni szóba a dolgot.Minek felemlegetni ami elmúlt?Amúgy egyetértek, hogy nagy az esélye h újból megteszi, ha ilyen könnyen veszi. Te érzékeny pasi vagy, azt látom, de vigyázz, ne ő hordja a gatyát!!!A döntés a te kezedben van.

30/N

2009. dec. 27. 22:24
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
22:24 vagyok, bocs közben leírtál pár dolgot, amit kérdeztem.....
2009. dec. 27. 22:26
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát megmondom igazság szerint én sosem csaltam meg. Ha ilyenre vetemednék az nem érzelmi célok miatt lenne. Előbb szakítanék és utána lennék mással. Szóval szerintem nincs okod aggodalomra :)
2009. dec. 27. 22:27
 18/30 anonim ***** válasza:
75%

Aki szereti a párját,az nem csalja meg.

Ha mégis megteszi,akkor lelkiismeretfurdalása van,és ebben az esetben okosabb elválni.

Aki szerint a megcsalástól növekszik az önbizalma,az ne éljen párkapcsolatban.Az nőcsábász vagy szajha,nem tisztességes ember.

A megcsalás csak akkor jöhet szóba,ha közös megegyezéssel nyitott házasságban élnek ( ismerek ilyen párokat).Már a házasság elején megegyeztek abban,hogy egyikük sem marad húséges,csak együttélnek anyagi okokból,és a gyerekek miatt.

Ha ti megbocsátotottatok egymásnak,akkor viszont lekell zárni a dolgot,és nem felemlegetni.

A feleségedben én sem bíznék,mert nem valószínű,hogy ezután húséges lesz.Ha nincs gyerek,akkor okosabb elválnotok.

2009. dec. 27. 22:27
 19/30 A kérdező kommentje:
22:24! Valóban, azt mondja szégyelli magát, mert akkor nem gondolta át, hogyan fogja elmondani ezt nekem!
2009. dec. 27. 22:28
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

22:24 vagyok.

Így már más kicsit a leányzó fekvése :D

Te még szerelmes is lettél, ő nem. Sztem ha ő nem kérdezget, akkor már nincs jelentősége a részleteknek.Csak úgy tudtok kibékülni, ha újra kezditek! Tekintsétek ezeket a kihágásokat ex-kapcsolatoknak, és hagyjátok már. Ha őt zavarná(zavarná?) ha te megint megcsalnád, akkor nyilván érez vmit ,meg hát veled van most is. Lehet h kellett neki is ez pár kaland, hogy lássa mi a fontos?Hiszen ez egy korszak volt nálatok.Túléltétek.Akkor meg foglalkozzatok a jövővel. Neki ugyanúgy van joga kételkedni benned. Ha meg nem megy a bizalom, menjetek külön.

2009. dec. 27. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!