Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha megsért egy...

Mit teszel, ha megsért egy rokonod?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Próbálok nem foglalkozni vele, elvégre rokon, még jövőre is látnom kell :S
2009. dec. 27. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön jelzem neki, hogy ez bizony "Öv alá ment haver!" Aztán többnyire poén lesz belőle.
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Próbálok nem foglalkozni vele, elvégre rokon, még jövőre is látnom kell :S
 4/10 A kérdező kommentje:
Megbánt, aztán úgy tesz, mintha semmi nem történt volna.
2009. dec. 27. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mivel bánt meg és mennyire fontos a véleménye/ő maga?
2009. dec. 27. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam aki ilyen, az rendszeresen ilyen.. nem lehet vele mit kezdeni, mert ha visszaszólok vérig sértődik.. okos enged alapján működik :)
2009. dec. 27. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
durcizom kicsit, aztán elrakom a fülem mögé a kispolcra.
2009. dec. 27. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hehe, nekem ebben nagy a gyakorlatom. van egy családtagom, aki sajnos azt mondd mindenkire a háta mögött, amit csak akar és nem ám kispályás dolgokat. és az a durva benne, hogy neki nem lehet visszaszólni, mert ha megtennéd, akkor el kéne mondani, hogy kiről mit mondott, akkor meg olyanokat bántanál, akit nem akarsz.

pedig néha nagyon kedvem lenne neki megmondani, hogy mit gondolok. mert ő szabadon ócsárolhat engem, a páromat, a viselkedésemet meg mindenkit a családból. egyszer szívesen kitálalnám, hogy a jópofizás mögött mit terjeszt és mond a családtgaokról, de az nkinek lenne jó...

2009. dec. 27. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudatában van annak, hogy megbántott, vagy észre sem veszi magát?
2009. dec. 28. 01:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Tudatában van, mert elmondtam neki, hogy mennyire megbántott. Akkor erre nem válaszolt semmit, azóta meg úgy tesz, mintha minden a régi lenne. Aki jobban ismeri, azt mondja, ez a módszere a problémák "elsimítására".

Egyszerűen nem foglalkozik a dologgal és velem. Én meg nem tudom elfelejteni, vagy túltenni magam a dolgon, ahhoz elég komolyan megbántott.

Viszont itt volt a karácsony és sétődötten kérdezte, miért nem mentünk?! Na, ez már csúcs.

2009. dec. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!