Mit teszel, ha megsért egy rokonod?
hehe, nekem ebben nagy a gyakorlatom. van egy családtagom, aki sajnos azt mondd mindenkire a háta mögött, amit csak akar és nem ám kispályás dolgokat. és az a durva benne, hogy neki nem lehet visszaszólni, mert ha megtennéd, akkor el kéne mondani, hogy kiről mit mondott, akkor meg olyanokat bántanál, akit nem akarsz.
pedig néha nagyon kedvem lenne neki megmondani, hogy mit gondolok. mert ő szabadon ócsárolhat engem, a páromat, a viselkedésemet meg mindenkit a családból. egyszer szívesen kitálalnám, hogy a jópofizás mögött mit terjeszt és mond a családtgaokról, de az nkinek lenne jó...
Tudatában van, mert elmondtam neki, hogy mennyire megbántott. Akkor erre nem válaszolt semmit, azóta meg úgy tesz, mintha minden a régi lenne. Aki jobban ismeri, azt mondja, ez a módszere a problémák "elsimítására".
Egyszerűen nem foglalkozik a dologgal és velem. Én meg nem tudom elfelejteni, vagy túltenni magam a dolgon, ahhoz elég komolyan megbántott.
Viszont itt volt a karácsony és sétődötten kérdezte, miért nem mentünk?! Na, ez már csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!