Igazam van, ha zavar, hogy intim betegséget a nővérével beszél meg a férjem?
Úgy tűnik nekem, a páromnak a nővére a haverja. Ami nem baj, csípem én is őt meg a gyerekeit.
Viszont valami gondja van a páromnak, viszket a micsodája, és a testvérével is megosztotta ezt. Engem viszont zavar, mert ha tegyük fel tőlem szedett össze valamit, nem akarom, hogy azt is elmesélje. Ezen aztán összekülönböztünk. Szerinte nincs közöm hozzá, hogy mit beszél meg a tesójával.
Lehet, hogy csak másak a szokásaink, de sajnos volt már rá példa, hogy extől elkaptam valamit, de eszembe se jutott, hogy megosszam a családommal.
28/N
Nekem az öcsém ilyen bőbeszédű.
Már néha a kipróbált pozíciót dicsekszi el, valamint , hogy milyen élményt tapasztalt meg egy dupla annyi idős nővel, én meg próbálom megértetni vele, hogy nem annyira érdekel. De azt hiszed le lehet lőni? Nem.
Utána meg kérdezne engem is ilyen téren, de elzárkózok minden ilyen témától. Néha már menekülök tőle, mert lassan tűnik szexmáliásnak. Jelenleg úgy néz ki, hogy sikerült össze jönnie egy idősebb, de csinos nővel, akivel úgy tűnik hogy boldog. Remélem nem tudok meg intim részleteket tőle, ha megint találkozunk.
Szerintem igazad van.
Párom is sokáig elmondott mindenfélét a nővérésnek,de leszoktattam róla jó gyorsan,mert pletykás,és 5 perc múlva a fél város tud mindent.
(bár nálunk nem betegség,hanem új melóhely-fizu volt,amit egyből szétkürtölt)
Ilyen jellegű betegséget még akkor sem mondta el,amikor kezelésre szorult (én szedtem össze valamit az uszodában,de páromon jelentkezett a tünet,de más betegséget is csak ha műteni kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!